Alexandru Arsinel, OPERAT DE URGENTA! Vezi care este starea de sanatate a actorului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:20

In urma cu nici doua saptamani, Alexandru Arsinel a ajuns pe mana medicilor.

Modest cum il stim de o viata, de o discretie extrema, marele actor a tinut departe de ochii presei toate problemele pe care le avea.

 

Nu a participat la niciun talk show pentru a impartasi cu intreaga tara faptul ca este bolnav.

 

Alexandru Arsinel a fost operat de urgenta la Spitalul Bagdasar- Arseni, din Bucuresti. Momentul i-a luat prin surprindere chiar si pe prietenii foarte apropiati.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Pentru ca acuza dureri, Alexandru Arsinel s-a dus singur la spital, fara sa anunte pe nimeni. Nici macar Stela Popescu, prietena de-o viata a maestrului, nu a stiut decat dupa interventia chirurgicala.

 

Evident ca, daca nici prietenii apropiati nu au stiut de momentele grele prin care trecea artistul, cu siguranta domnul Arsinel a evitat toate emisiunile de televiziune.

 

Desi trebuia sa stea in repaus la pat cel putin o luna, dupa nici o saptamana de la operatie, Alexandru Arsinel a revenit la teatrul de revista Constantin Tanase, unde este director.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.