Alexandru Arșinel, plâns de familie și de prieteni! Iată ce declarații emoționante a făcut Dan Negru, care a vorbit ultima dată cu marele actor pe când era internat în spital! „Am avut șansa să-l cunosc”

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 sep 2022, 23:43

Dan Negru regreta enorm disparitia marelui actor Alexandru Arsinel

Sursa: Captură KANAL D

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai mari actori ai României, s-a stins din viață pe 29 septembrie, lăsând în urme lacrimi, regrete și multă durere familiei sale, dar și colegilor de breaslă, prietenilor și fanilor săi. 

Vestea morții lui Alexandru Arșinel a picat că un trăsnet asupra celor care l-au cunoscut, i-au fost prieteni și l-au iubit. În sufletele lor, actorul, unul dintre artistiii epocii de aur cum a fost numit nu va muri niciodată.

Alexandru Arșinel, plâns de familie și de prieteni! Iată ce declarații emoționante a făcut Dan Negru

Zeci de actori s-au adunat astăzi la Teatrul de Revista Constantin Tănase pentru a-i aduce un ultim omagiu marelui maestru, Alexandru Arșinel. De la prieteni la cei care doar l-au avut că model în viață pe

Alexandru Arșinel, toți au împărtășit astăzi o mare durere, maestrul a intrat pentru ultima dată în teatru, însoțit de către cei doi fii ai săi și în ropote de aplauze ale unor mari nume ale teatrului românesc. 

„Ce pot să zic! Sunt emoții foarte profunde și nu pot să mă concentrez”, a spus Cristian Arșinel, fiul regretatului actor. 

Acestea au fost singurele cuvinte pe care, copleșit de durere, fiul lui Alexandru Arșinel, a reușit să le rostească astăzi. El este cel care l-a anunțat despre marea tragedie și pe Vasile Muraru, omul pe care îl leagă o prietenie de zeci de ani de marele actor. Vizibil afectată, cu ochii în lacrimi și vocea înecată în plâns, Valentina Fătu a mărturisit că Alexandru Arșinel i-a fost mentor vreme de mai bine de cincisprezece ani și că a dat o lecție importantă tuturor actorilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dan Negru se numără și el printre cei care au avut norocul să lege o prietenie cu marele actor. Acesta a vorbit ultima dată cu Alexandru Arșinel pe când era în spital, însă părea optimist, nu s-a plâns nicio clipă cu privire la problemele sale de sănătate. 

„Am vorbit ultima dată cu domnul Arșinel cred că acum vreo trei săptămâni în urmă, dar singurul subiect pe care noi l-am discutat atunci a fost Steaua. Am bârfit un meci! Am avut șansă să-l cunosc și în partea lui intimă, cum ar veni,  a familiei, a bucuriei lui. Eu cred că Arșinel, asemenea Stelei Popescu, sau Florin Piersic, sau Dichiseanu au însemnat epoca de aur a televiziunii.”

, a declarat Dan Negru.  

Citeste si: Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel. Când va fi condus pe ultimul drum. Fiii actorului vor îndeplini ultimele dorințe ale tatălui lor

Citeste si: Care a fost ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Asta a fost marea mea fericire a vieții mele”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.