Alexandru Arșinel și soția sa, Marinela, internați de urgență la spital! Cei doi s-au infectat cu COVID-19. Care este stare lor de sănătate

Autor: Ana Dinu
Alexandru Arșinel și soția sa, infectați cu COVID-19
Sursa: Facebook

Actorul Alexandru Arșinel și soția sa, Marinela, trec prin momente dificile, s-au infectat cu noul coronavirus la două luni după ce s-au vaccinat. Cum se simt cei doi?

Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din Capitală și soția sa, Marinela, au fost depistați cu COVID-19. Cei doi s-au vaccinat anti-Covid în urmă cu două luni.

Alexandru Arșinel și soția sa au COVID-19

Actorul s-a vaccinat cu Pfizer, iar ulterior au început să apară primele simptome, astfel a decis să se testeze. La fel a făcut și soția sa Marinela.

Cei doi sunt internați la spital în stare gravă.

”Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!  Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare.  Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”,  

a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.ro

Citeste si: "Ea e paralizata toata, eu iau 20 de pastile pe zi". Maestrul Alexandru Arsinel a dezvaluit care e starea lui de sananate

Actorul s-a vaccinat fără să se gândească la consecințe

Alexandru Arșinel nu a contestat niciodată existența virusului, astfel în luna ianuarie s-a vaccinat cu prima doză din serul Pfizer, iar pe 10 februarie a fost programat la rapel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, și soția actorului s-a vaccinat. De curând, cei doi au fost depistați cu noul coronavirus și au fost internați de urgență în spital.

Alexandru Arșinel speră ca forma bolii să fie una ușoară.

Alexandru Arșinel suferă de mai multe afecțiuni

În anul 2013, actorul a fost supus unui transplant de rinichi la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan. 

Această intervenție chirurgicală a fost destul de controversată, mai ales după ce s-a aflat că a făcut operația în aceeași zi în care s-a înscris pe lista de așteptare.

Alexandru Arșinel are mai multe intervenții chirurgicale la coloană iar, în 2017, a fost operat la inimă, moment în care medicii i-au montat un stent.

Soția actorului nu a fost nici ea ferită de probleme. În anul 2017 a cazut pe scări, la grădinița nepotului, și a fost operată pe creier. Urmările au fost teribile, soția actorului a ajuns imobilizată în scaun cu rotile.

Cei doi soți se află în prezent internați în spital, sub supravegherea medicilor.

Citeste si: Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.