Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Actorul se luptă cu problemele de sănătate: "Mă simt ciugulit din diferite părți de un bisturiu"

Author: Diana Tilă

Alexandru Arșinel a început anul cu probleme serioase de sănătate și se pare că-l va încheia tot pe un pat de spital.

Alexandru Arșinel a trecut printr-un an dificil, marcat de mai multe probleme de sănătate. Actorul a slăbit și este destul de schimbat, față de perioadele în care se simțea bine și urca pe scenă, spre bucuria fanilor.

Citeste si: Alexandru Arșinel a fost operat pe cord deschis! Care este starea de sănătate a îndrăgitului actor

Ce se întâmplă, de fapt, cu Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel are mari probleme de sănătate  și a fost internat de mai multe ori, în spital, în ultima vreme.

Îndrăgitul actor a ajuns zilele trecute la spital din cauza unor probleme la inimă. Alexandru Arșinel spune că încă are de tras de pe urma infectării cu Covid-19.

Citeste si: În ce stare se află Alexandru Arșinel după operația pe inimă! Totul se întâmplă la 4 ani de la moartea Stelei Popescu. Declarațiile tulburătoare ale actorului: ''Stela mă caută''

"Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul.

Voi rămâne internat câteva săptămâni. Nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea.

Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma", a mărturisit Alexandru Arșinel.

Mai mult, Alexandru Arșinel a mărturisit că se simte ciugulit de un bisturiu și că nu este în stare de normalitate. Totuși, el este optimist și are încredere în echipa medicală care se ocupă de el.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine", a declarat Alexandru Arșinel.

Marele actor a declarat că știa că va fi operat pe cord deschis, dar medcii au decis să-i monteze stentul, pentru creșterea activității respirației. 

"S-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației.

Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul", a mai spus marele actor.

Alexandru Arșinel dorește să treacă rapid peste 23 noiembrie

Marea durere a actorului de 82 de ani este că din cauza problemelor de sănătate, nu a put să participe la comemorarea regretatei Stela Popescu. Marți, 23 noiembrie, s-au împlinit patru ani de la dispariția actriței.

Citeste si: Cum arată mormântul Stelei Popescu, la patru ani după ce s-a stins din viață? Marea actriță pare să fi fost deja uitată

"Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege (n.r. – Stela Popescu a murit la 23 noiembrie 2017).

Probabil că Stela mă caută, deja. Cine știe?…", a mai declarat actorul.

"Longevivul cuplu umoristic Stela – Arşinel a început colaborarea în 1979, a fost garanţia umorului de calitate, pe textele scenetelor semnate de Mihai Maximilian (n.r. – soțul Stelei Popescu).

(…) TVR a scos pe piaţă DVD-urile "O stea printre stele” şi "Stela şi Arşinel” care reunesc cele mai memorabile apariţii TV ale Stelei Popescu. (…) Stela Popescu jucat în serialul TV ”Războiul sexelor”, avându-l ca partener pe Alexandru Arşinel", se arată pe Agerpres.