Alexandru Arșinel, umilit de Nicușor Dan. Declarațiile cutremurătoare ale marelui actor: ”Zilele îmi sunt numărate”

Autor: Madalina Maftei

Alexandru Arșinel, umilit de Nicușor Dan. Declarațiile cutremurătoare ale marelui actor

Alexandru Arșinel a făcut declarații cutremurătoare după ce a fost umilit de primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Alexandru Arșinel a fost umilit în cel mai neașteptat mod după 60 de ani de activitate pe scena teatrului românesc. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a hotărât să nu-i mai prelungească contractul cu Teatrul Constantin Tănase, unde a jucat sute de piese și a deținut funcția de director.

Alexandru Arșinel, umilit de Nicușor Dan. Declarațiile cutremurătoare ale marelui actor: ”Zilele îmi sunt numărate”

Ultimii doi ani au fost cei mai dificili pentru maestrul Alexandru Arșinel, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a fost operat de două ori pe cord deschis,

astfel aparițiile lui publice au fost tot mai rare, iar pe scenă nu a mai urcat.

Potrivit România Tv, ca urmare a problemelor cu care marele actor s-a confruntat în ultima vreme, Nicușor Dan a decis să nu-i mai prelungească contractul pe care îl avea cu Teatrul Constantin Tănase. Actorul a făcut declarații cutremurătoare! Este extrem de supărat de felul în care a fost tratat de autorități, mai ales că este unul dintre cei mai valoroși actori pe care îi are România.

Eu acum doi ani am facut o cerere de a ma retrage din functia de director considerand ca poate sa o preia mai departe cu pricepere si cu avant, si cu mine langa el, Vasile Moraru. Am trecut prin cateva momente in care nu m-am simtit bine si nici acum nu ma simt bine, dar asta nu insemna ca nu as mai putea sa joc.

Am condus acest teatru timp de 20 de ani, dar sunt in conducerea lui de 40-50 de ani. Ma rog, asa a hotarat, urma ca sa se prelungeasca de fiecare data de catre directorul tetarului, nu se ocupa primarul, dar la inceputul anului a iesit de la primarie că toate functiile sunt aprobate de catre primarul general si domnia sa a hotarat sa nu mai prelungeasca decat doua luni de zile.

Citeste si: Alexandru Arșinel, prima apariție după operația la inima! Îndrăgitul actor a lăcrimat când a vorbit despre clipele dificile trăite în ultima perioada!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pai nu mai joc, nici n-am vrut sa joc in alta parte pentru ca iubesc foarte mult teatrul asta si pentru ca am contribuit la modul cel mai serios la consolidarea lui si din punct de vedere artistic si fizic. Eu am fost cel care m-am batut pentru consolidarea teatrului imediar dupa Revolutie. Am fost foarte atasat, chiar daca am avut cateva momente mai diferite, dar teatrul nu a fost neglijat niciodata.

Am vrut sa inaintez un memoriu, dar mi s-a spus ca orice interventie o fac degeaba pentru ca nu raspunde.

Sunt unul din actorii importanti a Teatrului de Revista, care a realizat un cuplu celebru cu Stela Popescu. Îmi doresc sa fiu respectat si apreciat. N-am primit un semn din partea lui. În fond, putea sa-si respecte angajamentul fata de el, ca nu mai angajeaza pe nimeni din teatru, dar asta nu insemna sa nu se ingrijeasca de oamenii, de artistii care sunt asteptati, cautati, aplaudati si asa mai departe.

M-a descurajat cumplit, de 60 de ani joc in teatrul asta, ma opreste lumea pe strada şi ma intreaba cand va vedem si nu m-a sunat sa-mi spuna doua vorbe. Se va termina pentru ca zilele imi sunt numarate.

N-a inceput si nu s-a terminat teatrul cu Alexandru Arsinel, dar totusi sunt un nume in teatrul romanesc”, a declarat Alexandru Arșinel pentru România Tv.

Alexandru Arșinel este unul dintre actorii emblematici ai teatrului românesc. Un nume devenit celebru în urma numeroaselor roluri pe care le-a jucat în cei 60 de ani de activitate, alături de Stela Popescu și mulți alți actori celebri. Deși a trecut prin momente cumplite, după ce s-a infectat cu Covid-19 a suferit și două intervenții la inimă. Actorul nu poate renunța sub nicio formă la pasiunea lui, scena este locul care îl readuce la viața de fiecare dată și nu ar renunța la actorie nici în ruptul capului.

Citeste si: Alexandru Arșinel, prima apariție pe scenă după operația pe cord deschis. Declarațiile emoționante ale marelui actor: ”Am avut momente mai dificile în viaţă”