Alexandru Bobicioiu, de la "Puterea dragostei", marturisiri incendiare din culisele relatiei lui cu Bianca! "Perioada petrecuta cu ea in casa a fost..." Iata ce precizari a facut concurentul!

Autor: Daniela Iliuta

Alexandru a revenit in casa "Puterea dragostei" pentru a-si cauta din nou o partenera potrivita.

Dupa esecul relatiei sale cu Bianca, Alexandru Bobicioiu a ales sa revina in casa "Puterea dragostei", pentru a-si cauta in continuare o partenera potrivita.
Desi fanii sai au sperat pana in ultima clipa ca reintra in casa iubirii pentru a resuscita relatia cu Bianca, Alexandru a fost radical si a precizat inca de cand a pasit in casa fetelor ca s-a intors pentru a mai cunoaste si alete fete, si nicidecum pentru cea care l-a dezamagit profund.

"Buna ziua tuturor,vreau sa va multumesc tuturor pt mesajele frumoase si pt ca susținerea voastră a contribuit la razgandirea mea în ceea ce privește aceasta emisiune.
Nu imi gasesc mereu cele mai bune cuvinte, dar vreau sa raspund si eu unor mesaje pe care le-am primit sau unor zvonuri. Nu am reintrat pt Bianca si nici pt alta fata, cu atât mai puțin sa ma răzbuna pe ea,nu am nimic cu nimeni.

Am reintrat pt mine, sa mai dau o șansă acestei acestei experiențe."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Multi au spus că m-am grabit să declar acest cuplu,poate ca da,poate ca nu,prin acest lucru eu am vrut să-i arat ei ca doar de ea sunt interesat si ca doresc s-o
cunosc mai bine. Perioada petrecută cu ea în casă, a fost scurtă dar frumoasa. Consider că noi ne-am placut, începusem să tin la ea,doar ca au intervenit neînțelegerile. Si nu cred ca a fost influențată în vreun fel,asa a fost sa fie. Cat am fost afara,am vorbit si am iesit cu alte fete,am incercat sa cunosc, dar cu siguranță daca aveam o relație nu reveneam in emisiune.
Nu m-am uitat nici după fundul Deei si nici nu m-am pupat cu grecoaice.
Va multumesc din nou tuturor, va multumesc ca imi sunteti alături. O zi cat mai frumoasa!", a spus Alexandru pe contul lui de socializare.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.