Alexandru Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei" a pus piciorul in prag! "De astazi incepem..." Iata ce decizie radicala a luat carismaticul tanar, dupa revenirea in tara!

Autor: D.I.

Alexandru Bobicioiu a fostu unul dintre cei mai echilibrati concurenti din primul sezon "Puterea dragostei".

Dupa esecul relatiei sale cu Bianca, Alexandru Bobicioiu a revenit in casa "Puterea dragostei", pentru a-si cauta in continuare o partenera potrivita.


Desi fanii sai au sperat pana in ultima clipa ca reintra in casa iubirii pentru a resuscita relatia cu Bianca, Alexandru a fost radical si a precizat inca de cand a pasit in casa fetelor ca s-a intors pentru a mai cunoaste si alete fete, si nicidecum pentru cea care l-a dezamagit profund.


Desi a incercat sa se apropie si de Simona la un moment dat, Alxandru Bobicioiu nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa "Puterea dragostei". Dupa terminarea primului sezon al emisiunii, tanarul a revenit in tara si a mentinut legatura cu Iancu si Culita Sterp, care au devenit cei mai buni prieteni, alaturi de care a avut cateva proiecte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Larisa de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare cu sora sa! Iata ce familie frumoasa are concurenta!

Insa de curand, Alexandru Bobicioiu a pus piciorul in prag si a decis sa schimbe ceva. Acesta a hotarat sa revina la un stil de viata sanatos si sa isi reia activitatile si la sala de fitness unde nu mai reusise sa ajunga de mult timp.