Alexandru Ciucu se vrea James Bond de Romania. Vezi ce provocare a acceptat ca sa demonstreze ca are stofa de agent secret!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

La Hollywood, Roger Moore, Sean Connery, Pierce Brosnan si Daniel Craig i-au dat viata celebrului James Bond. In Romania, el are stofa de agent 007! Este elegant, sofisticat si extrem de curajos!

##VIDEO85391##Si pentru ca un designer iscusit, nu-si incepe creatia pana nu are de la ac, ata pana la accesorii, nici Alex Ciucu nu si-a intrat in rol pana nu a invatat cum sa stapaneasca volanul ca un erou adevarat. Mentor i-a fost nimeni altul decat Titi Aur.

Cateva ture, a fost invatacel si a stat in dreapta marelui campion de raliuri. Cursa a inceput. Sa vedem ce performanta va atinge Alexandru Ciucu, devenit, pentru o zi, James Bond de Romania.

Gata! Lectia de condus a luat sfarsit. Atitudinea de agent secret o are. Stilul vestimentar ii mai lipsea lui Alexandru Ciucu, dar la asta nu are nevoie de indrumator! Si chiar daca nu este in atelierul lui, Alexandru Ciucu nu pierde ocazia si le da cateva sfaturi domnilor care sofeaza imbracati la patru ace.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.