Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, decizie radicală, după ce s-a spus că vor divorța! Ce au declarat cei doi

Author: Elena Padure
Actualizat: 25 iul 2022, 15:55
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu alături de copiii lor
Sursa: Instagram

Alex Ciucu și soția lui, Alina Sorescu, au comentat pe baza speculațiilor potrivit cărora ar urma să divorțeze.

În spațiul public au circulat zvonuri potrivit cărora Alexandru Ciucu și soția lui sunt în prag de divorț.  Speculațiile i-au șocat pe apropiații cuplului și au pornit după ce designerul a fost surprins în casa altei femei. Soțul Alinei Sorescu a negat, însă aceste acuzații.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează?

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au declarat că nu au probleme în căsnizie și divorțul iese din discuție.

Mai mult, cei doi se pregătesc de vacanță. Alexandru Ciucu a negat acuzațiile apărute în presă și a specificat nu este vorba de un divorț.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime. O să plecăm în vacanță. Momentan, așteptăm să fie clar cu restricțiile de călătorie, eu sunt vaccinat, așteptăm doar să vedem ce se va mai întâmpla.

Nu am stabilit destinația, e în funcție de ce se mai petrece la nivel mondial cu restricțiile”,
a declarat Alexandru Ciucu, conform FANATIK.

Citeste si: Alexandru Ciucu se vrea James Bond de Romania. Vezi ce provocare a acceptat ca sa demonstreze ca are stofa de agent secret!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexadru Ciucu a avut mari emoții la nașterea copiilor

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au împreună două fetițe  deosebite. Cei și-au dorit din toată inima să fie părinți, așa că se bucură de oportunitatea de a-și crește doi sunt in al noualea cer si se bucura ca visul lor de a fi parinti s-a indeplinit.

Alexandru Ciucu vorbea la emisiunea WOWbiz despre experiența de a asista la naștere, bucuria, dar și emoțiile de a fi tata. 

Citeste si: Alexandru Ciucu: "Un doctor era oricand pregatit in caz ca mi se facea rau in sala de operatie"

"Nu mi s-a facut rau in timpul sarcinii. NU am filmat nimic fiindca nu am putut.

Nu mi s-a parut ok, a fost un moment intim. Nu cred ca as vrea eu, Alina si fiica noastra sa ne uitam vreodata la o astfel de filmare.

Eu imi doream sa vad, sa inteleg ce se intampla. Cand a iesit copilul, totul a devenit emotional, lacrimile au inceput sa curga. Alina plangea deja. E ceva cu care nu te-ai mai intalnit niciodata", a spus Alex Ciucu.

Citeste si: Uite cum s-au distrat invitatii la botezul fiicei Alinei si a lui Alexandru Ciucu! Parintii sunt foarte multumiti de ce a iesit!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.