Alexandru de la ”Casa Iubirii” a ajuns pe mâinile medicilor: ”Am fost în spital” Ce s-a întâmplat cu fostul concurent imediat după ce a părăsit emisiunea

Author: Diana Bostan
Actualizat: 05 dec 2023, 09:25

Alexandru de la ”Casa Iubirii”

Sursa: Captură YouTube

Alexandru, un fost concurent al emisiunii ”Casa Iubirii”, a trecut prin momente dificile. Acesta a fost internat în spital după ce a făcut un atac de panică.

Alexandru a fost eliminat din ”Casa Iubirii” în momentul în care încerca să se apropie de Irina. Cei doi au vorbit și-n afara emisiunii, însă au ajuns la concluzia că cel mai bine pentru ei ar fi să rămână prieteni.

Fostul concurent a trecut printr-o perioadă dificilă

Alexandru a intervenit video în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii” pentru a vorbi despre problemele din ultima perioadă, dar și despre relația sa cu Irina, fata pe care a încercat să o cunoască în emisiune și pentru care și-a manifestat interesul.

Citește și: ”S-a creat o mică poveste de dragoste” Patrick de la ”Casa Iubirii”, adevărul despre relația cu Irina

Fostul concurent a mărturisit faptul că după ce a părăsit emisiunea a trecut prin mai multe momente dificile. Acesta s-a simțit singur și a fost la un pas de depresie. Fostul concurent a fost copleșit de emoții, însă pentru binele său a decis să rămână singur, iar el și Irina să fie doar prieteni.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Acum vreo două-trei săptămâni am trecut printr-o perioadă așa, e prea mult spus depresie, printr-o perioadă grea, inclusiv am fost în spital. Nu am suferit, toată lumea îmi spune că eu pun la suflet și toată lumea mă judecă pentru faptul că pun la suflet, dar dacă așa m-a făcut mama.

După ce am plecat din emisiune mi-a părut foarte rău, mai ales știind că m-am apropiat și de Irina, pentru mine a fost un boom emoțional. Nu vreau să mă mai implic emoțional, Irina îmi va fi prietenă”, a spus Alexandru pentru ” Culisele Iubirii”.

Alexandru susține că nu a fost îndrăgostit de Irina

Tot pentru ”Culisele Iubirii”, Alexandru a dezvăluit faptul că nu a fost îndrăgostit de Irina, ci doar a plăcut-o foarte mult.

Fostul concurent a mărturisit că a ajuns la spital din cauza unui atac de panică, principalul motiv fiind plecarea sa din emisiune.

Acesta a mărturisit că și-a pierdut foarte mulți prieteni și că s-a simțit extrem de singur în această perioadă. Irina și Alexandru au avut o discuție și au decis că cel mai bine ar fi să rămână doar prieteni.

Citește și: Irina și Alexandru s-au întâlnit după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce au decis cei doi cu privire la relația lor

A fost o discuție dacă putem fi sau nu împreună, dar tot prieteni vom fi și suntem. Distanța pentru noi chiar este o problemă. Cu toată sinceritatea, eu nu sunt îndrăgostit de Irina. Este o fată foarte simpatică, îmi este dragă, dar mai mult decât prieteni nu putem fi”,

a mai spus Alexandru de la ”Casa Iubirii”.