Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 ian 2023, 19:00
Foto(4)

Momente triste pentru Alexandru, în Casa iubirii! Tânărul a recunoscut că nu și-a vindecat încă sufletul după despărțirea de fosta lui iubita!

Al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii a debutat în forță la Kanal D, la scurt timp după ce au fost desemnați câștigătorii primului sezon, Larisa și Sorin. În prima ediție Andreea Mantea a adus în atenția publicului zece noi concurenți, cinci fete și cinci băieți tineri, frumoși și dornici să își caute jumătatea ideală în Casa iubirii. Însă pe lângă cei zece concurenți noi au decis să rămână patru concurenți din sezonul precedent, mai precis, Bianca, Natalia, Radu și Ionuț, care și-au dorit enorm să își continue aventură în cadrul show-ului în speranța că soarta le va surâde și

lor de această dată și își vor găsi sufletele pereche.

Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr 

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, băieții au avut parte la un moment dat de momente extrem de triste. Alexandru, unul dintre noii concurenți, a izbucnit în lacrimi la un moment dat și în timp ce le povestea colegilor lui câteva amintiri din timpul fostei lui relații, care i-a lăsat un gust amar.

Vizibil afectat, Alexandru le-a mărturisit că își simte încă sufletul nevindecat după despărțirea de fosta lui iubita. Tânărul a povestit că au decis să pună capăt definitiv poveștii lor de iubire, după patru ani de relație, deoarece nu mai putea să gestioneze crizele de gelozie extremă ale partenerei lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„M-am redeschis pentru ea! Și am zis că vreau cu față asta să fie ceva special! Am ieșit la întâlnire, am comandat Sushi! Mi-a întârziat două ore comandă! A întârziat și ea! A fost o aiureală! Ideea e că am scos-o la un picnic pentru prima oară, pe Herăstrău! Și chiar mă îndrăgostisem!”, a spus Alexandru.

Citește și: Radu, impresionat peste măsură de apariția sfioasei Cristina în Casa iubirii! „Am simțit că vrea să mă sărute!” Iată cum a interpretat concurentul gesturile tinerei și ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor! 

Citește și: Ei sunt concurenții celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”! 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.