„Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta”. Mama tânărului lovit mortal de Monica Odagiu își strigă durerea la căpătâiul acestuia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 apr 2023, 13:41

Mama lui Alexandru Murgu nu își poate reveni din șoc și nu poate accepta că fiul ei nu mai este în viață

Sursa: Facebook

Alexandru Mugur a fost lovit mortal de actrița Monica Odagiu, duminică, 9 aprilie, în centrul Capitalei. Mama acestuia se află la căpătâiul fiului ei.

Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat, duminică, într-o zonă centrală a Capitalei, iar mama acestuia își strigă durerea. Momentul impactului a fost surprins de camere de luat vederi, iar comportamentul cel puțin ciudat al lui Alexandru, cu doar câteva secunde înainte de tragedie, ridică multe semne de întrebare.

Ce spune mama bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu

Mama lui Alexandru Murgu nu își poate reveni din șoc și nu poate accepta că fiul ei nu mai este în viață.

Aceasta a negat zvonurile care au apărut în ultimele zile despre dependențele sale sau despre pierderea locului de muncă.

În ziua accidentului, cu doar câteva secunde înainte de incident, Alexandru s-a ridicat brusc de pe scaunul din stația de autobuz și a început să alerge aplecat spre șosea, când, la un moment dat, a căzut. Comportamentul său a fost pus pe seama alcoolului sau a substanțelor interzise, lucru pe care mama sa l-a negat.

Citește și: „A încercat să se ridice și să-și continue drumul”. Primele declarații ale familiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu

„În primul rând, m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta!

Citește și: Cine este bărbatul care s-a aruncat în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. Acesta și-a dat ultima suflare în plină stradă

Apoi, m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă, de la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea. El a lucrat și în străinătate, a fost în Germania, în Anglia”, a precizat mama lui Alexandru, conform impact.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vărul lui Alexandru dă vina pe consumul de alcool

Mama lui a negat că, în acel moment, fiul ei se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar vărul lui Alexandru susține că era mahmur, deoarece, în seara de sâmbătă spre duminică, acesta băuse și duminică, 9 aprilie, încă era amețit.

Totodată, vărul victimei a precizat că nici ipoteza sinuciderii nu are de ce să fie luată în calcul, deoarece Alexandru nu ar fi avut niciun motiv pentru care să facă acest lucru și nu o consideră responsabilă pe Monica Odagi u

pentru tragedia care a avut loc.

„În primul rând, nu s-a sinucis, pentru că nu avea de ce. Pur și simplu, s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică, el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață. El, la ora 14:00, intra la muncă, nu cum vorbește lumea că era drogat și beat.

Citește și: „Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală”. Declarațiile celui de-al doilea martor al accidentului mortal în care a fost implicată Monica Odagiu

(...) A plecat la muncă. Dacă el, toată noaptea, a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”, a spus vărul acestuia, conform wowbiz.ro.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.