Alexandru se întoarce în ”Casa iubirii”? Cine este fata pentru care își dorește să intre în emisiune: „De mic mi-au plăcut blondele”

Autor: Diana Bostan

Alexandru Vințar de la ”Casa iubirii”

Sursa: Captură Kanal D

Alexandru Vințan, fostul concurent al emisiunii ”Casa iubirii” este gata de o revenire. Tânărul și-ar dori să revină în casă pentru Julia sau Ștefania.

Fostul concurent a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii” faptul că se simte mult mai bine, după ce o perioadă s-a luptat cu depresia. Alexandru și-ar dori să revină în ”Casa iubirii” și să nu mai repete greșelile din trecut.

Alexandru vrea să revină în ”Casa iubirii”

Cu zâmbetul pe buze, Alexandru Vințar a vorbit despre viața lui de după emisiune, dar și despre revenirea sa în casă.

Fostul concurent și-ar dori să intre în casă pentru Julia, însă nici Ștefania nu-i este indiferentă.

Citește și: Alex și Irina, foștii concurenți din Casa Iubirii, au fost surprinși împreună în club! Care este relația dintre cei doi

Fostul concurent a mărturisit faptul că este interesat de Julia și că o apreciază foarte mult. Alexandru o vede pe Julia ca fiind sinceră și mereu cu zâmbetul pe buze, dar cu toate acestea îl interesează și Ștefania.

Tânărul a dezvăluit faptul că nu ar rata ocazia de a intra în casă pentru Ștefania, asta după ce Cosmin a fost descalificat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Îmi place mult de Julia. Îmi place că râde, îmi place că plânge. Și uite, îmi pare rău de situația asta cu Cosmin, dar dacă aș avea ocazia să intru pentru Ștefania, aș intra.

De mic copil mi-au plăcut blondele, am eu o slăbiciune pentru ele. ”, a dezvăluit Alexandru, pentru Culisele iubirii.

Fostul concurent a vorbit despre viața lui de după ”Casa iubirii”

Alexandru, fostul concurent de la "Casa Iubirii," a reflectat asupra transformării sale din ultimul an, spunând că acum se simte mai bine ca niciodată. El a remarcat cât de diferit este comparativ cu anul trecut, subliniind că a devenit mult mai matur și mai bărbat.

Citește și: Casa Iubirii: "Vrea să o cunoască" Julia, în lacrimi! Nu i-a picat bine că Adelin s-a retras cu Larisa în grădină!

„Când am vorbit ultima oară nu eram deloc bine, acum sunt mai bine ca niciodată. Nici nu mă pot uita la mine cum eram eu anul trecut. Acum sunt total diferit, sunt mult mai matur, sunt mai bărbat.

Am evoluat foarte mult și anul ăsta a fost de auto-cunoaștere. Cred că Dumnezeu m-a lovit peste față să mă trezesc la realitate”, a mai spus Alexandru.

Fostul concurent are și un regret, acesta mărturisind că nu a luptat suficient atunci când se afla în casă. Alexandru a dezvăluit faptul că dacă ar reveni în ”Casa iubirii”, acesta ar face orice pentru a cuceri fata de care este interesat și ar lupta mai mult.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.