Alexandru, surpriză romantică pentru Irina! Concurentul a invitat-o la dans și totul a culminat cu un sărut pasional! Iată cum a reacționat Irina

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 aug 2023, 19:00
Foto(5)

Alexandru a trecut la acțiune și a făcut primii pași spre cucerirea Irinei! Tânărul i-a pregătit o surpriză de proporții și a sărutat-o pasional! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente surprinzătoare, de întâlniri romantice, noi idile, dar și de multe controverse și tensiuni iscate din gelozie sau din cauza orgoliilor. Deși în cea mai recentă Gala nu a plecat nimeni acasă, în ediția de marți, concurentele au fost luate prin surprindere de apariția unui nou băiat. Moise a făcut furori cu aspectul lui fizic în rândul fetelor, care l-au admirat încă de cum a pășit în platou și au dorit să afle cât mai multe detalii despre el.

În ediția de astăzi, în Casă iubirii a plutit o atmosfera romantică, deoarece Alexandru și-a luat inima-n dinți și s-a apropiat de Irina.

Alexandru, surpriză romantică pentru Irina! Concurentul a invitat-o la dans și totul a culminat cu un sărut pasional

Astăzi, în Casa iubirii, tensiunile s-au risipit și au lăsat loc primilor fiori ai dragostei, deoarece pe de o parte, Cristina și Radu s-au întâlnit și au încercat să își rezolve problemele, iar pe de altă parte, Alexandru a decis să facă primii pași spre Irina pentru a o cuceri, după multe

zile de tatonări și șicanări.

Dornic să o surprindă cât mai plăcut pe Irina, Alexandru a pregătit totul în cel mai mic detaliu, cu ajutorul celorlalte fete din casă. Legată la ochi, Irina a așteptat nerăbdătoare să descopere ce anume i s-a pregătit, iar în cele din urmă, admiratorul ei și-a făcut apariția, oferindu-i un trandafir.

Citește și: Catinca, în lacrimi! Cosmin este bulversat de reacția partenerei sale! „Nu știu cum e mai bine! Nu știu ce să fac!” Iată ce schimb replici uluitoare au avut cei doi concurenți în Casa iubirii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Concurentul a început să danseze lasciv, apropiindu-se din ce în ce mai mult de Irina, care era uluită de tot ceea ce se întâmplă. Apoi acesta a invitat-o la dans pe frumoasă blondina și în cele din urmă a îndrăznit chiar și să o sărute pasional, spre uluirea tuturor. Apogeul dansului a fost în clipă în care Alexandru s-a dezbrăcat de cămașă și a rămas în bustul gol, lăsând-o pe Irina fără cuvinte.

Rămâne însă de văzut dacă se va înfiripă ceva serios între cei doi concurenți sau vor merge mai departe pe cărări diferite.

Citește și: Cristina, mărturisire uluitoare, la scurt timp de la intrarea lui Moise, noul concurent în Casa iubirii! „Îmi place un pic!” Iată cum a reacționat Radu

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?