Alexia Eram, încurajată de mama ei să rămână însărcinată: „Curaj!”. Alexia și Mario Fresh sunt împreună de peste șase ani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 ian 2023, 12:04

Aceștia au demonstrat că se iubesc și că nimeni și nimic nu poate sta în calea dragostei lor

Sursa: Instagram

Alexia Eram și Mario Fresh vor aniversa, în această vară, șapte ani de relație, dar mama ei vrea să o vadă însărcinată cât mai repede. Deși sunt tineri, aceasta pare să nu mai aibă răbdare.

Mama Alexiei Eram își iubește foarte mult copiii, așa că așteaptă ca fiica ei să rămână însărcinată, mai ales că se înțelege extrem de bine cu Mario Fresh, iubitul ei.

Alexia Eram, încurajată să rămână însărcinată chiar de către mama ei

Mama Alexiei a postat un mesaj prin care își exprimă dorința de a deveni bunică în viitorul apropiat.

Bineînțeles, mesajul îi era adresat fiicei sale, fiind susținut și de alte persoane.

„Așa eram cu două zile înainte să nasc. Desigur, la o petrecere. Mai exact, de ziua mea. @alexiaeram Deci, curaj!”, a fost mesajul postat de aceasta.

Chiar dacă, până acum, nici Alexia Eram și nici Mario Fresh nu au spus că vor să facă acest pas prea curând, nu este exclus ca, peste ceva timp, cei doi să își dorească să își întemeieze o familie, spre bucuria familiilor lor, dar și spre bucuria fanilor.

Citește și: Exclusiv! Alexia Eram a vorbit despre nunta cu Mario Fresh: "Daca am avea alte percepții, nu am mai fi împreună!"

Deși, în decursul anilor, s-a crezut că relația lor a ajuns la final de câteva ori, lucru ce a fost confirmat ulterior, aceștia au demonstrat că se iubesc și că nimeni și nimic nu poate sta în calea dragostei lor.

În cadrul unui interviu acordat pentru Click, Alexia a spus că încă nu au discutat despre nuntă, deoarece sunt tineri, având doar 22 ani de ani, iar zilele nu au intrat în sac.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut sărbătorile separat

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut Crăciunul separat. Alexia a plecat cu familia ei, în America, într-o vacanță, în timp ce Mario a trebuit să urce pe scenă, pentru a onora concertele stabilite deja. Chiar și așa, cei doi au avut parte și de momente foarte frumoase împreună, împodobind bradul.

Am împodobit bradul cu Mario la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r

– România) așa că am zis că, mai bine, îl împodobim la dânsul.

De Sărbători, o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri. Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi”, a spus Alexia.

Citește și: Ce surpriză frumoasă i-a făcut Mario Fresh iubitei lui! Alexia Eram, emoționată până peste cap: „Te iubesc”

De asemenea, aceasta a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că, în relație, ea este cea care lasă mai mult, deoarece Mario este mai orgolios, dar ceea ce au construit se bazează pe multă iubire și pe mult respect.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.