Alexia Eram, interviu de senzație la Teo Show! Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut tânăra în premieră despre relația cu Mario Fresh, dar și despre familia sa!

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 sep 2022, 16:20
Foto(5)

Alexia Eram a vorbit sincer despre viața ei dar și despre relația cu Mario Fresh in prezent!

Reporterul emisiunii Teo Show a declarat despre întâlnirea cu Alexia Eram că a fost o reală plăcere, deoarece este o față plină de viață, cu foarte multe planuri și care a ținut să lămurească toate zvonurile apărute în presă despre presupusă despărțire de iubitul ei, Mario Fresh, dar și despre proiectul la care va lucra în curând.

Alexia Eram, interviu de senzație la Teo Show! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut tânăra despre relația cu Mario Fresh

Întrebată despre mama sa și despre relația pe care o are cu această, Alexia Eram a declarat faptul că se aseamănă foarte mult cu Andreea Esca, care este o fire optimistă și sufletul petrecerilor în familia lor, însă de departe mama ei este la un alt nivel. La cei 22 de ani ai săi, Alexia Eram a moștenit de la mama ei printre altele, poftă de viață.

„Mama mea stă până se termină petrecerea și dansează mereu, este sufletul petrecerii și este tot timpul foarte optomista! Mă asemăn foarte mult cu ea, dar ea este la un alt nivel!(...) Este mult mai activă decât mine, mult mai petrecăreață, adică eu am plecat de multe ori înaintea ei de la petreceri!”, a spus Alexia Eram.

Alexia Eram a dezvăluit că a avut multe evenimente și motive de bucurie în această vara, deoarece pe 30 iulie, ea și iubitul ei, Mario Fresh au sărbătorit șase ani de relație, apoi a fost ziua de naștere a acestuia, pe 9 august, iar ulterior au fost zilele de naștere ale mai multor prieteni, ziua mamei sale și apoi ziua ei de naștere.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tânăra a mărturisit că nu este tocmai ușor să fie fiica Andreei Esca deoarece bârfele și zvonurile nu au ocolit-o nici pe ea. Dintre toate bârfele apărute la adresa ei, Alexia a mărturisit că o frustrează cel mai mult faptul că multă lumea spune că este o fată de bani gata și că stă pe banii părinților ei.

„De doi ani și jumătate sunt pe banii mei și nici înainte, părinții mei nu au fost genul de părinți să-mi dea totul și au vrut tot timpul să învăț cum se câștigă

bani! Și faptul că eu mi-am luat apartament, mășînă, plec în vacanță pe banii mei, ma frustrează când vine cineva și comentează!”, a adăugat Alexia.

Citeste si: Alexia Eram, declarații fără filtre despre cele mai dureroase momente din viața ei, în drumul spre succes: „Am rămas cu sechela asta”

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram în ipostaze fierbinți într-un club din Iași. Cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.