Alexia Eram, prima fotografie cu inelul de la Mario Fresh: ”Casă de piatră!” Totul s-a întâmplat într-o destinație exotică

Autor: Diana Bostan

Alexia Eram și Mario Fresh și-au făcut propriile inele

Sursa: Instagram- Alexia Eram

Alexia Eram și Marios Fresh petrec clipe de neuitat în Bali. Vedeta a postat o fotografie cu două inele ce par a fi verighete, iar fanii au reacționat imediat.

După ce au finalizat mai multe proiecte, Alexia Eram și iubitul ei se bucură de zile cu soare în Bali. Dacă Mario Fresh este mai rezervat în declarații și postări, iubita sa are grijă să-și țină urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. Ultima postare a Alexiei a atras însă curiozitatea fanilor, care s-au gândit la o posibilă cerere în căsătorie.

Alexia Eram și Mario Fresh petrec clipe de neuitat în Bali

În ultima postare făcută pe contul său personal de Instagram, Alexia Eram le-a dezvăluit urmăritorilor săi cum își petrece timpul în Bali. Vedeta este încântată de întregul peisaj, de natură, de cascade, dar și de liniștea regăsită în Sideman.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de vis în Bali! Cum arată vila în care sunt cazați cei doi

”Atunci când ajung într-un loc superb precum Bali spun că ceva mai frumos de atât nu există. Ei bine, lumea asta e atât de frumoasă încât nu mă satur de atâtea peisaje superbe parcă pictate sau văzute doar în filme și mereu mi se confirmă că am văzut prea puțin. Astăzi a fost prima zi full în Sideman, un loc absolut superb: liniște, verde, cascade, peisaje care te lasă cu gura căscată”, a

scris Alexia Eram, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii au rămas surprinși în momentul în care vedeta a postat o fotografie cu două inele, ce par a fi mai mult verighete, având gravate inițialele celor doi iubiți. Având în vedere decorul romantic și cele două inele, fanii s-au dus cu gândul la o posibilă cerere în căsătorie, ba chiar le-au urat celor doi ” Casa de piatră!”, în secțiunea comentarii.

Cei doi iubiți și-au creat propriile inele din argint

Nu, nu a fost vorba de o cerere în căsătorie. Deși fanii au fost extrem de entuziasmați, Alexia Eram le-a dezvăluit faptul că ea și iubitul ei au participat la un atelier, în care și-au creat propriile inele din argint. Deși vedeta nu a menționat ceva în legătură cu o cerere în căsătorie, Mario Fresh a surprins-o cu o cină romantică ce a avut loc într-un decor de vis.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Mario Fresh și Alexia Eram? „O să mă gândesc la toate detaliile” Primele declarații ale tinerei

”De dimineață am participat la un curs unde am învățat cum să ne facem propriile bijuterii din argint, după-amiază am hotărât să vizităm câteva cascade, iar seara s-a încheiat cu o cină surpriză din partea iubitului meu. Fericirea chiar constă în lucruri simple!”, a mai spus Alexia Eram.

View this post on Instagram

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Alexia Eram și Marios Fresh sunt împreună de șapte ani, însă nu se grăbesc cu nunta. Aceasta a dezvăluit în nenumărate rânduri faptul că se visează mireasă, însă toate la timpul lor, fiind încă prea tineri pentru acest pas important.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.