Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de vis în Bali! Cum arată vila în care sunt cazați cei doi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 ian 2024, 14:13

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de vis în Bali! Cum arată vila în care sunt cazați cei doi

Sursa: Alexia Eram Instagram

Alexia și Mario au plecat într-o vacanță bine meritată departe de România. Cei doi au ales să se răsfețe în țările calde și să se bucure de temperaturi ridicate și soare permanent.

După participarea la o emisiune de supraviețuire, Alexia Eram s-a întors în România și abia a așteptat următoarea vacanță.

Fiica Andreei Esca a plecat alături de iubitul ei, Mario Fresh, în Bali.

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță mult așteptată! Cum arată vila în care s-au cazat cei doi

Dacă Mario nu obișnuiește să posteze foarte mult pe rețelele sociale, iubita sa are grijă să îi țină la curent pe fanii lor cu toate detaliile din vacanță: de la cazare, până la mâncarea gustoasă și plajele infinite.

Alexia postează constant pe pagina sa de Instagram fotografii din vacanța lor spectaculoasă și, totodată, relaxantă.

Ce a stârnit un val de reacții în rândul urmăritorilor este aspectul vilei în care stau cei doi. Este de-a dreptul superbă!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Mario Fresh și Alexia Eram? „O să mă gândesc la toate detaliile” Primele declarații ale tinerei

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți de nuntă?

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria showbiz-ului românesc.

Cu toate că sunt împreună de șapte ani, cei doi nu au încă planuri pentru nuntă.

Cu toate acestea, nu exclud posibilitatea ca un astfel de eveniment să aibă loc în viitorul lor.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh Alexiei Eram chiar de ziua ei! Artistul a fost scurt și la obiect: „Nu uita să-ți reamintești în fiecare dimineață”

Cei doi sunt de părere că se află încă în stadiul în care experimentează tinerețea și preferă să trăiască din plin viața înainte de a decide să facă acest pas în întemeierea unei familii.

Am 23 de ani, cred că suntem tineri, nu cred că trebuie să fim presați de acest lucru. Avem o relație foarte frumoasă și cred că atunci când o să fie timpul, o să fie timpul.

Ce fată nu se vede mireasă? Cred că atunci când o să se întâmple o să mă gândesc la toate detaliile, am foarte multe idei și probabil atunci când va fi să se întâmple, atunci o să mă gândesc mai mult ”,

a spus Alexia Eram pentru Spynews.ro, în urmă cu ceva timp.