Aleyna, primele cuvinte după ce a fost descalificată din „Casa iubirii”, alături de Marius: „Nu pot să vă spun decât că vă mulțumesc”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 18 mar 2024, 10:22

Aleyna a transmis un mesaj imediat după ce a fost eliminată

Sursa: Instagram Melek Aleyna; Captură Kanal D

După gala de duminică din „Casa iubirii”, în care a fost eliminată împreună cu Marius, Aleyna a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, prin care și-a expus părerea despre experiența avută în cadrul show-ului.

Aleyna și Marius au fost descalificați din emisiunea matrimonială „Casa iubirii” după ce s-a aflat că s-au întâlnit în afara show-ului, ceea ce le este interzis concurenților, conform regulamentului. 

Care au fost primele cuvinte ale Aleynei de după eliminarea din „Casa iubirii” 

După ce a fost eliminată, fosta concurentă a transmis un mesaj emoționant pe pagina ei personală de Instagram.

Alături de o fotografie cu ea din gală, tânăra a ținut să evidențieze faptul că a trăit o experiență de neuitat în „Casa iubirii”, unde a cunoscut persoane speciale, cu care a legat niște frumoase prietenii și de la care a avut multe de învățat. 

„Ultima mea gală în ”Casa iubirii”! Aș putea spune că, cu bune, cu rele, a fost o experiență unică și frumoasă! Au fost niște luni deosebite din viața mea, pline de emoții...

tristețe, bucurie, iubire... trăite la o intensitate foarte mare.

Am întâlnit oameni de la care am avut ceva de învățat, oameni care au fost în viața mea niște lecții, dar și oameni care mi-au intrat la suflet și cu care aș vrea să țin legătura și să îi revăd”,  a scris Aleyna în descrierea postării.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: „Am dormit unul lângă altul, ne-am sărutat”. Aleyna și Marius și-au petrecut o noapte împreună și au încălcat regulamentul! Infidelitatea concurentei a fost demascată chiar în gală

Aleynei îi pare rău pentru greșeala care i-a adus descalificarea

În mesajul ei, aceasta a ținut să-și arate recunoștința față de cei care au susținut-o pe parcursul competiției, indiferent de situațiile prin care a trecut.

De asemenea, tânăra a subliniat că oamenii i-au fost alături chiar și în perioada tensionată prin care a trecut cu Ștefan și Marius, ceea ce a însemnat foarte mult pentru ea.

„Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care m-au susținut și care mi-au fost alături, pentru toate mesajele frumoase pe care le-am primit, mai ales în ultima perioadă, și pentru tot sprijinul vostru, în felul acesta reușesc să trec mai repede peste perioada grea pe care o am.

Citește și: Aleyna și Marius sunt descalificați din „Casa iubirii”! Andreea Mantea a dat ultimatumul: „Ați încălcat regulamentul. Îmi pare tare rău”

Ați râs, ați plâns împreună cu mine și ați empatizat în toate situațiile în care am fost pusă. Nu pot să spun decât că vă mulțumesc din suflet și că vă iubesc, oameni frumoși!”,  a

mai transmis Aleyna pe rețelele sociale.

În plus, în momentul în care a fost descalificată, concurenta a mărturisit că îi pare foarte rău pentru această greșeală și că, în ciuda întâlnirii cu Marius, inima ei îi aparține lui Ștefan și, de aceea, regretă pentru că l-a rănit: „Îmi pare rău. Deși toți băieții zic că nu am simțit nimic pentru el, nu e adevărat”.