Aleyna, pusă într-o situație delicată în Casa iubirii! Marius dezvăluie detalii uluitoare despre un clip controversat cu Aleyna! „Un dans provocator!” Aflați cum va reacționa Ștefan, marți, 12 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mar 2024, 22:12

Marius, dezvăluiri neașteptate despre un clip controversat cu Aleyna! Concurenta va izbucni în lacrimi! „Nu mai rezist! E prea mult!” Aflați cum va reacționa Ștefan și ce se va întâmpla cu relația lor, marți, 12 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, de momente romantice, de întâlniri de pomină în camera roșie sau în afară platourilor de filmare, dar și de multe tensiuni și răsturnări uluitoare de situație. Aleyna și Ștefan au fost primii concurenți din noul sezon care au îndrăznit să anunțe în față tuturor că vor să formeze un cuplu. În ciuda faptului că au mărturisit că au sentimente unul pentru celălalt și păreau din ce în ce mai îndrăgostiți, la scurtă vreme de la intrarea în emisiune a noului concurent Marius,

între Aleyna și Ștefan au început să apară primele neînțelegeri și tensiuni, iscate din cauza geloziei. În ediția de marți, Marius va scoate la iveală detalii neașteptate despre un clip controversat cu Aleyna.

Marius, dezvăluiri uluitoare despre un clip controversat cu Aleyna! Concurenta va izbucni în lacrimi

În ediția de marți, 12 martie 2024, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată deoarece Aleyna va fi pusă într-o situație stânjenitoare.

Marius va fi cel care va deschide un subiect delicat despre frumoasa brunetă. Mai întâi tânărul va sublinia din nou că nu crede deloc în relația dintre Aleyna și Ștefan, dând de înțeles tuturor că aceștia nu au sentimente unul pentru celălalt de fapt.

„Nu cred în Aleyna și Ștefan!”, spune Marius.

Mai mult decât atât, Marius va dezvălui în față tuturor detalii neașteptate despre câteva imagini și un clip controversat în care apare Aleyna.

Tânărul va spune că a văzut niște imagini și un clip în care Aleyna dansa provocator.

Marius: Au fost două poze... după care la final a fost un video! Dansa... făcea... cum se numește...

Julia: Se filma de undeva din picioare așa, dar nu era ceva vulgar!

Patrick: Un dans provocator, un dans senzual, ce exprimă senzualitate!

Marius: Da! Fix așa!

Cosmin: Eu am văzut filmarea! Când era așa... și făcea așa...

Marius: Nu există nicio filmare așa!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Aleyna, șocată de afirmațiile lui Marius! „Știi cât de dor mi-a fost de tine?” Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie! Iată ce și-au spus și cum a reacționat Ștefan

Pe de altă parte, Aleyna se va întrista teribil și va trece prin momente dificile în casa fetelor, unde le va spune că Marius a îndrăznit să aducă în discuție asemenea subiecte pentru că îl scosese din grupul ei de prieteni din contul ei de socializare.

„Asta și-a luat-o în cap pentru că l-am închis și l-am și scos! Puneți un semn de întrebare de ce l-am scos? Îl scot de peste tot!”, spune Aleyna.

În cele din urmă, Aleyna va ceda și va izbucni în lacrimi, în momentul în care Robi o va întreba de ce nu ia atitudine și nu se impune în față tuturor, că o luptătoare și de ce nu se zbate pentru relația ei cu Ștefan.

Aleyna: Nu mai rezist!

Larisa: Eu o înțeleg pe ea! Că și eu am simțit la fel!

Robi: Ce nu mai reziști? Ai clarificat lucrurile!

Aleyna: E prea mult!

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat! Cine a fost desemnat favoritul săptămânii