Aleyna, pusă la zid de băieții din Casa iubirii! „Mi se pare că te-ai cam încurcat în minciuni!” Iată cum a reacționat concurenta și ce decizie a luat Ștefan

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2024, 19:59

Aleyna, deranjata de bănuielile băieților

Sursa: Captură KANAL D

Aleyna, asaltată din nou de bănuielile concurenților din Casa iubirii! Concurenta vrea să îngroape totul, dar băieții nu se opresc! Iată cum a reacționat Ștefan și ce decizie a luat în privința relației sale cu Aleyna! „Vreau să-i mai dau o șansă!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi momente spectaculoase, de noi provocări, de clipe romantice, dar și de tensiuni și răsturnări uluitoare de situație care deseori le tulbură relațiile. Este cazul cuplului format din Aleyna și Ștefan, care până nu demult păreau foarte îndrăgostiți și din ce în ce mai apropiați. La scurtă vreme de la intrarea în emisiune a lui Marius, care a mărturisit că o place pe Aleyna, relația ei cu Ștefan a început să se clatine și a ajuns într-un punct critic.

După ce în ediția de marți, Aleyna a fost pusă într-o situație delicată chiar de către Marius care a făcut dezvăluiri neașteptate, în episodul de astăzi, concurenta a fost din nou pusă la zid de băieții din Casa iubirii, care au acuzat-o că minte în continuare.

Aleyna, asaltată din nou de bănuielile concurenților din Casa iubirii

În ediția de miercuri, 13 martie, în Casa iubirii a predominat o atmosferă tensionată și presărată cu multe discuții aprinse și controverse iscate din nou în jurul triunghiului format din Aleyna, Ștefan și Marius.

Pe de o parte, Aleyna a subliniat că nu mai vrea să mai audă de Marius și nici nu mai vrea să dea nicio explicație cu privire la greșeala ei făcută în mediul online. În ciuda tuturor controverselor iscate în jurul partenerei sale, Ștefan a mărturisit că a decis să mai dea o șansă relației lor și are de gând să își recapete încrederea în ea și să meargă mai departe.

Ștefan: „Vreau să zic că în continuare vreau să îi mai dau o șansă, după tot ce s-a întâmplat! Sper că nu se va mai întâmpla! Nu zic că trec peste chestia asta cât zic că se poate întâmplă ceva bine!” 

Aleyna: „Îmi pare rău pentru toată situația de ieri! Știu că ești supărat mi se pare normal să fii supărat, dar eu cu tine vreau să fiu, de tine îmi place, că să ne înțelegem! Și o să-ți dovedesc pe parcurs!” 

Ștefan: „Tocmai voiam să îți spun să faci chestia asta! O să lăsăm timpul să decidă!” 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Ștefan pune piciorul în prag și vrea să lămurească situația creată în jurul Aleynei și a lui Marius! S-au căutat sau nu cei doi concurenți în mediul online? Iată ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

Concurenta a dat de înțeles că își dorește să îngroape tot ceea ce s-a spus despre ea, însă băieții au continuat să o șicaneze și să o acuze că a mințit.

Robi a fost de departe cel mai revoltat și a lansat o acuzație gravă la adresa Aleynei.

“Mi se pare că te-ai cam încurcat în minciuni!”, a spus Robi.

Pe de altă parte, Julia crede că băieții au cam întrecut măsura și au asaltat-o aprig pe Aleyna: Mai dați-le puțină pace!” Iar Larisa crede că Marius a pus-o pe Aleyna într-o postura proastă: “Oamenii își fac tot felul de filme...”

Citește și: "Se simte vinovată!" Aleyna, în lacrimi! Bruneta susține că băieții din Casa iubirii vor să o despartă de Ștefan