Aleyna și Marius sunt descalificați din „Casa iubirii”! Andreea Mantea a dat ultimatumul: „Ați încălcat regulamentul. Îmi pare tare rău”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 mar 2024, 20:50

Duminică, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Aleyna și Marius și-au încheiat drumul în competiție.

Duminică, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Aleyna și Marius și-au încheiat drumul în competiție.

Aleyna și Marius sunt descalificați din „Casa iubirii”

În gala de astăzi, 17 martie 2024, pe podiumul eliminării au urcat Marius, Aleyna și Robi.

Voturile telespectatorilor au fost cele care l-au salvat pe Robi de la eliminare, dar a existat un motiv „special” în plus care i-a adus salvarea, respectiv încălcarea regulamentului de către Aleyna și Marius,

care s-au văzut afară și au vorbit în privat.

Citește și: Julia de la „Casa iubirii”, mesaj cu subînțeles pe Internet! „Iubirea de care ai nevoie”. Fanii s-au dus imediat cu gândul la Robi

Emoțiile și șocul au atins cote maxime în această gală. Aleyna a fost întrebată de Andreea Mantea dacă are ceva să-i spună lui Ștefan.

„Îmi pare rău. Deși toți băieții zic că nu am simțit nimic pentru el, nu e adevărat”, a spus Aleyna, plângând.

Ștefan a primit aceeași întrebare, urându-i Aleynei doar să aibă grijă de ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Misterul a luat sfârșit! S-au sărutat sau nu Robert și Giuly la date? Concurenții au privit imaginile într-un suspans uriaș: „Vreau și eu”

„Îmi pare rău că am încălcat regulamentul și știu că am greșit, îmi pare rău dacă v-am greșit cu ceva vouă”, a declarat Marius, atunci când a fost întrebat de Andreea Mantea dacă are mărturisiri de făcut.

Andreea Mantea a dat ultimatumul

Din păcate, drumul în competiția „Casa iubirii” s-a terminat aici pentru Marius și Aleyna. Andreea Mantea a explicat că, din cauza faptului că au încălcat regulamentul și există dovezi clare în acest sens, este nevoită să-i descalifice din competiție.

„În urma dezvăluirilor din această gală și a dovezilor concrete, evidente pe care le-am văzut...

Aleyna, Marius, veți pleca amândoi acasă prin descalificare! Ați încălcat regulamentul. Îmi pare tare rău”, a spus Andreea Mantea.

Anunțul făcut de Andreea Mantea n-a făcut decât să-i șocheze pe concurenți. Julia a exclamat că nu-i vine să creadă ce se întâmplă. Prezentatoare a anunțat, de asemenea, că există un filmuleț în care Marius și Aleyna apar în afara competiției, astfel că trebuie să-i descalifice și, alături de echipa „Casa iubirii”, să investigheze mai departe situația dintre cei doi concurenți.

Ștefan a primit o dublă lovitură în această gală. A aflat că a fost mințit și, de asemenea, cea care i-a fost iubită a fost descalificată pentru încălcarea regulamentului.

A venit momentul ca Aleyna și Marius să-și ia „la revedere”. Julia și Ștefania au vărsat lacrimi de tristețe la plecarea colegei lor, iar când Aleyna a ajuns în brațele lui Ștefan, a izbucnit în plâns.