Aleyna și Ștefan, primele neînțelegeri în cuplu! „De ce îl deranjează prezența lui Marius?” Aflați ce se va întâmpla între cei doi îndrăgostiți, miercuri, 28 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 feb 2024, 21:06

Aleyna, deranjata de atitudinea lui Stefan

Sursa: Captură KANAL D

Ștefan, tras la răspundere de Aleyna, în Casa iubirii! „Îi este frică de ce aș putea răspunde eu!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla cu relația lor!

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii trec în fiecare ediție prin momente de senzație, surprize de proporții, noi provocări, dar și multe răsturnări uluitoare de situație. Dacă în ediție de marți, Robi și Virginia au anunțat că au devenit oficial cel de-al doilea cuplu în cadrul show-ului, în ediția de miercuri, primul cuplu, format din Aleyna și Ștefan, va fi zdruncinat de primele neînțelegeri apărute din gelozie.

Ștefan, tras la răspundere de Aleyna, în Casa iubirii! „Îi este frică de ce aș putea răspunde eu!”

În ediția de miercuri, 28 februarie 2024, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată, deoarece se va isca o dispută neașteptată între Aleyna și Ștefan, iar mărul discordiei va fi Marius. Se pare că Ștefan va fi deranjat teribil de atitudinea lui Marius, care de curând afirmase că nu va interveni în relația lor, în ciuda faptului că a plăcut-o și el foarte mult pe Aleyna.

Însă de câteva zile încoace, Ștefan a observat contrariul și a răbufnit la adresa rivalului sau.

Citește și: Virginia și Robi sunt oficial un cuplu în Casa iubirii! Robi a făcut anunțul în prezența fetelor! „Ce emoții am!” Iată cum a reacționat Julia la aflarea veștii

Aleyna: Voiam să îl întreb de ce îl deranjează prezența lui Marius?

Ștefan: Nu mă deranjează decât că a spus înainte că el are bun simt și de asta nu s-a băgat să vorbească cu tine, dar bun simt ar trebui să îl aibă și acum și  să nu continue!

Aleyna: Păi tu mai ai încredere în tine?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ștefan: Ba da, îți dai seama!

Aleyna: Am fost sinceră până acum! Nu stau să mint aici! Nu mă mint nici pe mine, nici pe voi!

Pe de altă parte, Robi, care și el la rândul lui a plăcut-o la un moment dat pe Aleyna, va sublinia că această nu pare sinceră și îi este teamă de ce va crede lumea despre ea în emisiune.

În cele din urmă, Larisa va încerca să îi deschidă ochii Aleynei în ceea ce îl privește pe Ștefan, spunându-i că tânărului îi e frică de răspunsurile ei.

Citește și: Patrick a pupat-o pe Giuly în văzul tuturor! Cei doi concurenți devin tot mai apropiați! Primele declarații despre posibila idilă