Aleyna, șocată de afirmațiile lui Marius! „Știi cât de dor mi-a fost de tine?” Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie! Iată ce și-au spus și cum a reacționat Ștefan

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mar 2024, 19:48
video Foto(4)

Aleyna și Marius, întâlnire în camera roșie! „Nu am nicio treabă cu tine!” Concurenta încearcă să îi taie elanul, dar Marius nu se bătut! Aflați ce și-au spus între patru ochi și cum a reacționat Ștefan!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își găsească perechea, dar și multe tensiuni și răsturnări uluitoare de situație. După o Gală efervescentă și plină de emoții, la finalul căreia nu a fost niciun concurent eliminat, o nouă săptămână a început în forță pentru concurenți. Aflat în vizită în casa fetelor, Marius și-a dorit enorm să poarte o conversație cu Aleyna în camera roșie pentru a-și mărturisi sentimentele pentru ea și mai ales pentru a încerca din nou să o

determine să se îndepărteze de Ștefan.

Aleyna și Marius, întâlnire în camera roșie! „Nu am nicio treaba cu tine!”

În ediția de luni, 11 martie 2024, in Casa iubirii, Aleyna a acceptat să meargă în camera roșie pentru a discuta cu Marius, care pare din ce în ce mai interesat de ea și își dorește că tânăra să pună capăt relației sale cu Ștefan pentru a se orienta către el.

În vreme ce Marius încă mai visează la o posibilă relație cu ea, Aleyna a încercat din răsputeri să îi dea de înțeles că ea vrea să meargă înainte alături de Ștefan, în ciuda insistențelor lui nefondate.

„Știi cât de dor mi-a fost de ține?”, a spus Marius.

Citește și: Aleyna spune lucrurilor pe nume: „Am simțit că Marius m-a înțeles mai bine decât Ștefan!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut concurenta și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

În tot acest timp, în casa băieților, Ștefan i-a asigurat pe colegii săi că ar face față unei despărțiri: “Credeți că eu nu aș putea să fac pasul asta?” Vizibil deranjat de întreagă situație creată în jurul relației sale cu Aleyna, Ștefan a subliniat că nu se teme de nimic și de nimeni și va lupta pentru partenera lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Pe de altă parte, Aleyna s-a săturat de insistențele lui Marius și a încercat să îi explice acestuia că are sentimente pentru Ștefan, iar pe el în privește că pe un coleg și nu are de gând să renunțe la partenerul ei. Tânăra a încercat de asemenea să îi taie elanul însă concurentul nu s-a dat bătut.

“Vreau să vorbesc cu Ștefan.

Nu am nicio treaba cu tine!”, a spus Aleyna.

Marius parcă ține morțiș să o îndepărteze de Ștefan: “Ai zis că la caracter nu te potrivești deloc cu el...” Patrick crede că Aleyna ar bate în retragere, dar se teme de judecată lumii de afară.

Citește și: Ștefan îl ia la rost pe Marius! „Încerci să înțepi și printr-un râs!” Aleyna intervine prompt și încearcă să aplaneze un posibil conflict între cei doi rivali, în Casa iubirii