Aleyna va da cărțile pe față și va spune în fața tuturor ce se întâmplă între ea și Ștefan! „Marius m-a înțeles mai bine” Aflați totul vineri, 1 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2024, 21:57

Aleyna, momentul adevărului! Concurenta va spune în fața tuturor dacă se simte sau nu pregătită pentru o relație cu Ștefan! Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, vineri, de ziua Mărțișorului, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi provocări pentru concurenți, noi momente de senzație, emoții copleșitoare, clipe romantice, dar și multe răsturnări uluitoare de situație. Deși au format primul cuplu din acest sezon, Aleyna și Ștefan s-au confruntat și cu primele neînțelegeri apărute în cuplu, din cauza geloziei. Totul a plecat de la faptul că Aleyna s-a întâlnit cu Marius în camera roșie, unde au purtat o conversație neașteptată.

Aleyna, momentul adevărului! Concurenta va spune în fața tuturor dacă se simte sau nu pregătită pentru o relație cu Ștefan

În ediția de vineri, 1 martie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, în ciuda faptului că ar trebui să fie bucurie și voioșie de ziua Mărțișorului. Julia va merge în vizită în casa băieților, unde va deschide un subiect sensibil pentru Ștefan.

Concurenta va spune în fața tuturor băieților că nu dau credibilitate cuplului format din Ștefan și Aleyna. Pe de altă parte, Patrick va subliniat faptul că după date-ul avut în afara platourilor, Ștefan a revenit și mai îndrăgostit, în vreme ce Aleyna a fost mai distantă și mai rece față de partenerul ei.

Întrebată de către Andreea Mantea dacă simte ceva pentru Marius, Aleyna va răspunde că în prezent nu simte nimic pentru el și își continuă relația cu Ștefan.

Tânăra va mărturisi ca Marius nu reprezinta nimic pentru ea si îl considera un băiat ca toți ceilalți din cadrul show-ului, in vreme ce pe Ștefan îl privește ca pe partenerul ei. 

Citește și: Larisa, sfaturi neașteptate pentru Aleyna! „Știu că îți este greu, știu că îți este poate încă rușine, poate încă ai emoții!” Iată ce îndrumare a primit concurenta și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Aleyna: În momentul de față, Marius nu reprezintă nimic pentru mine! Asta încerc să zic de câteva zile aici în casă! Este un băiat că toți ceilalți din casă!(...) Da, am simțit că Marius m-a înțeles mai bine decât Ștefan!

Andreea Mantea: Aleyna, simți cumva că ai intrat nepregătită în această relație cu Ștefan?

Citește și: Patrick izbucnește în lacrimi în timp ce îi spune lui Giuly: „Te iubesc!”. Concurenta l-a ales, însă, pe Robert

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.