ALI BURAK CEYLAN (TUFAN), dragoste infinita pentru familia sa! Iata cat de mult isi iubeste actorul fratii si cat de mult timp ii dedica fratelui sau mijlociu, care sufera de Sindrom Down!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 19:50

Tanarul si talentatul actor, Ali Burak Ceylan se afla in plina ascensiune profesionala si se bucura de un succes rasunator.

Desi se dedica trup si suflet carierei sale, dar si primei sale iubiri, echitatia, actorul Ali Burak Ceylan nu isi neglijeaza niciodata familia si incearca din rasputeri sa petreaca timp liber in compania fratilor sai pe care ii adora.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal) asa cum nu l-ai mai vazut pana acum! Iata cum decurge o zi de filmare si prin ce "chinuri" este nevoit sa treaca sarmantul actor, din pasiune pentru profesia sa! VEZI un filmulet fabulos!

Citeste si: BURAK OZCIVIT din "Dragoste infinita" si KEREMCEM DURUK din Bahar: Viata furata, fotografiati impreuna, dupa ce s-a zvonit ca sunt RIVALI! Iata cine a reusit sa ii aduca laolalta! VEZI imagini inedite!

Citeste si: ASU (Melisa Asli Pamuk) din "Dragoste infinita" are o relatie speciala cu FRATELE ei, Kaan Pamuk! Iata cat de apropiati sunt acestia si cum isi petrec timpul liber impreuna! VEZI imagini spectaculoase cu cei doi frati!

 

Provenit dintr-o familie simpla, actorul s-a confruntat inca din copilarie cu greutatile vietii, deoarece unul dintre fratii sai sufera de Sindrom Down si a avut nevoie inca de mic de o atentie sporita din partea sa, ca frate mai mare dar si din partea parintilor lor.

Chiar si in prezent, cand actorul este implicat in multe proiecte artistice si participa frecvent la concursuri de echitatie, Ali Burak Ceylan isi gaseste timp pentru a-l petrece in compania fratelui sau,

pe care l-a ajutat sa se integreze in comunitatea de copii care sufera de aceeasi boala, din cadrul unei renumite asociatii din Istanbul.

 

Istanbul Uskudarda ki Down sendromlu kardeslerimizin isletiminde olan #tebessumkahvesi ne Herkesi beklerizzzzz

A post shared by Burak Ceylan (@aliburakceylan) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.