Ali din "Dragoste si ura", relatie speciala cu mama sa! Iata cat de mult o adora Emrah Erdogan pe femeia care i-a dat viata si in ce ipostaze induiosatoare au fost surprinsi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2018, 12:36
video Foto(6)

Emrah Erdogan este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Emrah Erdogan s-a nascut in 1971, in provincia Diyarbakir, Turcia. Din cauza serviciului mamei sale acesta a studiat scoala primara in Alacak si apoi a revenit alaturi de familia sa in Diyarbakir, unde si-a terminat studiile liceale.


In 1983, Emrah Erdogan a realizat primul album de muzica "Agam Agam", pasind astfel in lumea muzicii sub titulatura de "Copilul Emrah" si reusind in scurt timp sa cucereasca inimile turcilor cu vocea sa minunata.
Au urmat multe alte albume care i-au adus treptat celebritatea in intreaga tara. Dupa incheierea Facultatii de Teatru, in 1991, Emrah si-a vazut si cel de-al doilea vis implinit, acela de a deveni actor, iar in 1992 a jucat in primul lui serial de televiziune "Gündüzün Karanlığı". Anul trecut a jucat in ”Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi), un serial turcesc in care o are ca partenera pe frumoasa actrita Burcu Kiratli.


Desi isi petrece mult timp fie pe platourile de filmare, fie in studioul de inregistrari, celebrul Emrah Erdogan nu isi neglijeaza niciodata familia. Acesta are o relatie speciala cu mama sa, mai ales dupa tragica moarte a tatalui sau, care a zdruncinat din temelii familia Erdogan. Celebrul actor a ramas stalpul familieii si are mare grija de mama sa, pe care o viziteaza cat poate de des si ii respecta indeaproape sfaturile.
Ayten Erdogan este o femeie care tine foarte mult la vechile traditii si a acceptat cu greu schimbarile survenite de-a lungul timpului in viata personala a fiului ei.