Ali dispare fără urmă din casa lui Volkan! Aflați cum va reacționa Asya și ce se va întâmpla cu fiul ei, vineri, 27 ianuarie, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2023, 10:59
serialul infidelul Foto(6)

Asya ii reproșează lui Volkan ca nu a avut grija de fiul lor

Sursa: Captură KANAL D

Asya ajunge într-o mare încurcătură, după ce Gonul își va pune în aplicare planul de răzbunare! Ali dispare fără urmă și va declanșa o adevărată furtună în viața părinților lui.

Producția Infidelul, difuzată vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în continuare în atenția publicului noi momente dramatice și situații cutremurătoare prin care vor trece personajele centrale. Dispariția lui Haluk o va determina pe Gonul să pună la cale un plan diabolic de răzbunare împotriva Asyei și a lui Aras, pe care îi consideră principalii vinovați de moartea soțului ei. Iar Ali dispare fără urmă din

Ali dispare fără urmă din casa lui Volkan

Gonul își va pune în aplicare primul plan diabolic de răzbunare împotriva Asyei și a lui Aras. În clipa în care cei doi erau pe punctul de a urcă la bordul avionului spre Londra, pentru a începe un nou capitol al vieții lor, sperând să lase în trecut toate dezamăgirile trăite, Asya este reținută de poliție și este nevoită să meargă să dea declarații la secție, în urma unei plângeri făcute pe numele ei de către o pacientă care o acuzase de malpraxis.

Citește și: Ali, fiul Asyei și al lui Volkan din serialul Infidelul, se bucură de căldura și iubirea unei familii unite și fericite în viața reală! Iată cine sunt părinții talentatului adolescent Alp Akar!

Asya va ajunge la spital în care lucrase pentru a face propriile investigații, încercând din răsputeri să descopere ce anume se întâmplase după plecarea ei.

În cele din urmă această află că rezultatele analizelor care o incriminau nu corespundeau cu analizele inițiale ale pacientei, dovadă clară că cineva intervenise cu rea intenție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între timp, o altă nenorocire se abate asupra Asyei și a lui Volkan, deoarece fiul lor Ali dispare fără urmă. Volkan îi va cere socoteală lui Derin pentru neglijență, iar Asya îi va reproșa fostului ei soț că nu are a avut grijă de fiul lor. Însă situația pare din ce în ce mai serioasă pentru că Ali va fi de negăsit.

Pe de altă parte, Volkan încearcă să pună cap la cap lucrurile petrecute și ajunge la concluzia că cea care se află în spatele acuzațiilor de malpraxis care s-au abătut asupra

ei se află de fapt Gonul, dorindu-și cu disperare să răzbune moartea lui Haluk.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care renumitul actor Burak Sergen a părăsit distribuția serialului Infidelul, în care a jucat rolul Haluk! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.