Ali, disperat dupa Cemile

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Cand afla ca Cemile (Ayça Bingöl) a ajuns de urgenta la spital, Ali (Erkan Petekkaya) este distrus. De teama ca aceasta sa nu piarda copilul, pe care el si-l doreste foarte mult, Ali face tot ce este necesar pentru ca fosta sotie sa se insanatoseasca.

Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy) nu se opreste din plans de cand Ahmet (Tolga Güleç) a fost incarcerat, iar Mete (Aras Bulut Iynemli) este sprijin permanent pentru profesoara Inci (Yeliz Kuvancı), care se afla internata la acelasi spital cu mama tanarului.

Pentru Aylin (Farah Zeynep Abdullah) vin zile grele. De cand a aflat de intelegerea dintre Aylin si Soner (Mete Horozoğlu), Murat (Osman Karagöz) este alt om. Desi o iubeste, in ochii lui Murat, Aylin este o marfa si se poarta foarte urat cu ea.

Chinuita, pe de o parte, de dragostea pentru Soner si, de cealalta parte, de casnicia nefericita pe care o traieste alaturi de fratele acestuia, Aylin vrea sa se intoarca acasa, in sanul familiei.

Caroline (Wilma Elles) isi pierde cumpatul cand vede ca, din nou, Ali este extrem de preocupat de Cemile. Daca initial, toata lumea credea ca Cemile are hemoragie gastrica, si de aceea a ajuns la spital, Caroline reuseste sa afle adevarul.


Dandu-se drept ruda a femeii, in fata medicilor, Caroline afla ca Cemile este insarcinata. Caroline isca un scandal monstru in spital, acolo unde sunt prezenti atat copiii lui Cemile, dar si Ali, bunica Hasefe (Meral Çetinkaya) si … “pescarul”. Cand toata lumea credea ca “pescarul” se face vinovat de situatia in care se afla Cemile, Ali socheaza prin marturisirile pe care le face.

Ce marturisiri socante face Ali in fata copiilor sai, si care este justificarea faptelor sale, puteti afla luni, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, numai la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.