Ali, gest extrem din dragoste pentru Cemile! Vezi de ce e in stare, in aceasta seara, de la 20.00

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:44

Constientizand ca Hikmet, cel caruia continua sa-i se spuna “pescarul”, regreta nespus greselile din trecut si convinsa ca barbatul si-a ispasit pedeapsa pentru pacatele sale, Cemile accepta cererea in casatorie a acestuia.

Ali suporta cu dificultate gandul ca Cemile a acceptat sa se marite cu “pescarul” si o ameninta pe aceasta ca va avea de suferit pentru ca nu l-a ascultat. Caroline isi ameninta sotul ca, daca nu renunta la fosta sa sotie, va vinde vasul si acesta va ramane fara loc de munca.

La scoala la care invata Mete se zvoneste ca profesoara Inci, cea de care este indragostit tanarul, este insarcinata.

Mete sufera teribil din cauza celor auzite, iar la scurt timp, profesoara ajunge la spital pentru investigatii medicale. Aylin se da “peste cap” pentru ca Mesude, verisoara ei, sa nu se mai intalneasca cu Soner, barbatul pe care ea il iubeste.

Cemile devine martora unui eveniment foarte neplacut, care se petrece in vila lui Hikmet, si va lua o decizie radicala.  Cemile primeste o scrisoare in care i se spune ca viata “pescarului” este in mainile ei.

Cemile si Ali se intalnesc dar barbatul isi pierde mintile si recurge la un gest teribil.

Ce decizie va lua Cemile, dupa intamplarea petrecuta in vila “pescarului”, si ce gest extrem va face Ali, din gelozie, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul ” Tradarea ”, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.