Ali Ihsan INFRUNTA toate prejudecatile si are de gand sa o pastreze pe Iffet VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 11:49

Suparat ca Cemil i-a batjocorit fata, pe Iffet, tatal acesteia merge si il injunghie cu un cutit, chiar in ziua in care acesta se casatoreste cu Betul.

Iffet ajunge intr-un suflet la spital, acolo unde este adus fostul logodnic si sufera in taina pentru ceea ce s-a intamplat. Betul o ameninta pe Iffet ca tatal ei, cel care a vrut sa-I omoare sotul, va plati pentru ceea ce a facut si le promite ca le va face viata un calvar.

In aceasta perioada critica prin care trece Iffet, Ali Ihsan, influentul om de afaceri care s-a indragostit de ea, ii va fi alaturi, oferindu-I sprijinul de care are nevoie.

Dilek, sora lui Ali Ihsan, este enervata peste masura ca fratele ei s-a indragostit de Iffet, pe care o considera total nepotrivita pentru acesta si va face tot ce ii sta in putinta ca tanara sa dispara.

Cum are de gand Ali Ihsan sa o pastreze pe Iffet si cum infrunta toate prejudecatile celor din jur, aflati astazi, in serialul “Iffet”, de la ora 20.00, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.