ALI KEMAL, fiul lui Cevdet din "PATRIA MEA ESTI TU" nu visa sa devina actor! Iata cum a ajuns carismaticul KUBILAY AKA sa-si lase slujba din aeroport pentru rolul din serialul-fenomen!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 sep 2017, 13:56

Tanarul Kubilay Aka si-a descoperit talentul actoricesc in timpul castingului pentru serialul "Patria mea esti tu".

Kubilay Aka s-a nascut in 1995 in Istanbul si a urmat cursurile Facultatii de Management al Aeroportului din cadrul Universitatii Anadolu.
Desi visa sa devina un manager destoinic in cadrul unui aeroport important din Turcia, Kubilay Aka a avut parte de una dintre cele mai mari surprize pe care avea sa i le pregateasca destinul.
La doar sase luni de la angajarea in Aeroportul Mugla-Milas, din regiunea Mugla, tanarul Kubilay s-a confruntat cu cea mai inedita oferta de lucru din partea unui producator important din domeniul cinematografic, Ufuk Ergin.


Ufuk Ergin i-a retinut numele de pe insigna si i-a trimis pe cale virtuala propunerea de a participa la castingul pentru serialul "Patria mea esti tu".
In urma probelor sustinute in cadrul castingului, Kubilay a dovedit un talent remarcabil si a fost selectat pentru a juca rolul lui Ali Kemal in serialul-fenomen. Fascinat de scenariu dar si de tot ceea ce implica un platou de filmare, tanarul a acceptat sa devina actor, considerand ca este o provocare.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.