Ali primeste lovitura dupa lovitura de la fosta sotie! Afla cum va decurge intalnirea cu fiul sau si ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 aug 2020, 16:26

Dupa ce Ozlem ii da vestea ca au un baietel impreuna, pe Alican, Ali nu stie cum sa reactioneze.

Ali primeste lovitura dupa lovitura de la fosta sotie!  Problemele se tin scai de Pilot. Barbatul incearca din rasputeri sa isi schimbe “meseria” de dragul iubitei sale Duygu, pe care a cerut-o de sotie, insa planurile nu ies asa cum isi doreste. Cand tocmai castiga increderea parintilor fetei, asigurandu-i ca are o slujba cinstita, si ca fiica lor este pe maini bune, Vedat il anunta ca el si prietenii lor sunt atacati.

Pilot lasa totul deoparte si pleaca sa-l salveze pe acesta.

Ali primeste lovitura dupa lovitura de la fosta sotie!

Ali trece prin stari incredibile. Dupa ce Ozlem ii da vestea ca au un baietel impreuna, pe Alican, Ali nu stie cum sa reactioneze. Inutil incearca Ozlem sa se justifice in fata fostului sot spunandu-i ca motivul pentru care ca i-a ascuns adevarul despre copil este munca periculoasa a barbatului, pentru ca Ali considera actiunea femeii o cruzime.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, Ali afla ca Alican stie despre tatal lui ca este mort si asta pentru ca Ozlem s-a temut ca baietelul sa nu aiba soarta primului lor copil care a devenit victima activitatii lui Ali.

Cosmarul nu se termina aici. De indata ce isi cunoaste fiul, Ali afla ca micutul este grav bolnav.

Nu ratati in aceasta seara, un episod plin de emotie si suspans, din “Dragoste si secrete”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.