Ali primeste o propunere riscanta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Soner refuza categoric s-o angajeze pe Carolin in cadrul companiei sale si ii ofera acesteia un cec cu o suma mare de bani, dar Carolin nu accepta banii si se retrage.

Aylin se cearta cu Soner si paraseste casa acestuia, pentru a se muta la mama sa. Rupe contractul prenuptial, in incercarea de a-i demonstra lui Soner ca nu isi dorea nimic altceva decat dragostea lui.

Cemile isi intra in rolul de director al companiei Karci, foarte mandra de noul ei statut, dandu-i peste cap planurile lui Kenan. Acesta din urma se intalneste cu Ali si incearca sa-l ademeneasca intr-o cursa, oferindu-i o slujba.

Ali este socat Propunerea lui Kenan….

Cum se adapteaza Cemile noului sau statut de femeie de afaceri si ce propunere ii face Kenan lui Ali aflati urmarind in aceasta seara un nou episod din serialul "Tradarea", de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.