Ali Rahmet afla adevarul despre Yilmaz si Zuleyha! Afla ce se va intampla la conacul Yaman, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 25 ian 2021, 19:00
Foto(5)

Gulten sufera cumplit din cauza faptului ca Yilmaz a fost impuscat.

Gulten este sigura ca barbatul de care este indragostita a murit si nimic nu ii alina suferinta. Mujgan este sfarsita de durere in urma ultimelor evenimente. Pare ca nimic nu ii da puterea de a merge mai departe, dupa ce, chiar in noaptea logodnei, viitorul ei sot a fost impuscat.

La conacul Yaman, Hunkar are grija sa isi instruiasca angajatii in ceea ce priveste starea Zuleyhei.

Tanara este sfarsita in urma evenimentelor. In plus, Demir i-a luat copilul si intentioneaza sa plece cu el din tara, drept pedeapsa pentru Zuleyha, dupa ce aceasta s-a refugiat in “bratele” lui Yilmaz, fapt care a si declansat incidentul grav dintre cei doi barbati.

Cand adevarul iese la iveala si Ali Rahmet aduce vestea, la conacul Yaman, ca Yilmaz traieste, Hunkar incearca sa isi protejeze, inca o data fiul, stiind ca acesta se face vinovat de intregul calvar.

O discutie inedita are loc intre Ali Rahmet si medicul Sabahattin, atunci cand cel din urma vine sa-l ingrijeasca pe Yilmaz.

Citeste si: Zuleyha, in pragul sinuciderii! Tanara este devastata dupa ce Demir a indepartat-o de micutul Adnan! Afla ce se va intampla la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ali Rahmet afla ce anume i-a despartit, in trecut, pe Yilmaz de Zuleyha.

Intamplarea face ca Gulten sa afle despre un mare secret pe care familia Yaman il tainuieste in ceea ce-l priveste pe micutul Adnan, fiul Zuleyhei.

Citeste si: Serialul “Familia Medici: Conducatorii Florentei” va avea premiera joi, 16 aprilie, la Kanal D

Citeste si: Sevil din serialul "Ma numesc Zuleyha", o mama devotata in viata reala! Iata ce fiu chipes are celebra actrita Mihriban Er si ce relatie speciala au!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.