Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, cele mai triste și grele momente din viața lui! Iată cum a fost surprins celebrul actor Kerem Alisik la înmormântarea mamei sale, în urmă cu opt ani!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mai 2022, 17:17

Kerem Alisik a trecut prin cele mai crunte momente de suferință în urmă cu opt ani, când și-a pierdut mama.

Kerem Alisik se numără astăzi printre cei mai mari și valoroși actori ai generației sale, însă totodată acesta a dus mai departe și renumele părinților lui, celebrii actori Sadri Alışık și Çolpan İlhan, considerați doi titani ai cinematografiei turcești. Îndrăgitul Kerem Alisik și-a pierdut tatăl când avea doar 34 de ani și atunci a simțit că se prăbușește de durere. Însă pe atunci a primit consolarea supremă din partea mamei sale, care i-a rămas alături și l-a sprijinit moral.

Însă mult mai mare i-a fost suferință 18 ani mai târziu, când a pierdut-o și pe mama lui, cea pe care a considerat-o mereu cea mai importantă femeie din viață lui.

Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, cele mai triste și grele momente din viața lui

Kerem Alisik a venit pe lume în anul 1960, în Istanbul, într-o familie de actori renumiți și extrem de apreciați în Turcia.

Părinții lui au fost și vor rămâne doi mari actori ai cinematografiei turcești, care i-au insuflat fiului lor pasiunea pentru actorie încă din copilăria acestuia, când obișnuia să meargă pe platourile de filmare pentru a le fi alături.

Citeste si: Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj tulburător de Ziua Mamei, sărbătorită în Turcia pe 8 mai! Iată ce cuvinte frumoase a dedicat celebrul Kerem Alisik în memoria mamei sale!

Peste ani, Kerem Alisik a decis să își urmeze cu mare drag pasiunea pentru actorie și dorindu-și să devină un mare actor că și părinții săi. Destinul avea să-l ajute să își îndeplinească marele vis, devenind unul dintre cei mai talentați și apreciat actori mai târziu, ducând tradiția familiei Alisik mai departe cu mândrie și satisfacție.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În urmă cu 27 de ani, celebrul Kerem Alisik și-a pierdut tatăl și a suferit enorm, însă pe atunci i-a fost alături mama lui, care l-a ajutat să depășească acea cumpăna teribilă. În anul 2014, îndrăgitul actor a pierdut-o și pe mama lui, cea pe care o consideră cea mai importantă femeie din viață lui și în ciuda faptului că avea 54 de ani, Kerem Alisik a suferit foarte mult și a simțit că totul se prăbușește în jurul lui.

De această dată cel care i-a fost alături și l-a sprijinit enorm a fost fiului lui, Sadri Alisik, pe care îl adoră și de care este extrem de mândru deoarece a ales să ducă și el mai departe renumele familiei lui, îmbrățișând profesia de actor.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care marele actor Kerem Alışık a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Ali Rahmet Fekeli! A fost nevoit să plece sau totul s-a petrecut conform scenariului?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.