Ali si Cemal, confruntare decisiva! Afla ce se va intampla cu cei doi frati, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si ura", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2018, 09:38

Safiye continua sa isi banuiasca sotul de infidelitate, si nu-l lasa sa faca niciun pas fara ea.

Mavi, Hasibe si Pembe se hotarasc sa-i joace o festa lui Ismet, dupa ce sotia lui a aflat ca barbatul este ingrijorat de silueta ei. Cele trei femei reusesc ca, intr-un timp foarte scurt, sa il “innebuneasca” pe Ismet. 

 

 

Elmas va avea parte de socul vietii cand femeia care ii promisese ca ii va “vinde” copilul ce-l poarta in pantec, este de negasit.

Elmas mai trebuie sa faca fata unei situatii neasteptate; sotul ei a aflat ce secret ascunde femeia si ii cere explicatii.

 

 

Ali este foarte ingrijorat de directia in care au luat-o afacerile familiei si, impreuna cu tatal sau, cauta o modalitate de a iesi din impasul in care se afla. Ali afla cu stupoare ca Cemal se face vinovat de falimentarea familiei si este gata sa il denunte.

Totul se intampla intr-o zi foarte importanta pentru cuplul Mavi si Ali Gorecki.

 

 

Nimeni nu isi imagineaza ca Cemal, disperat sa demonstreze familiei ca este un bun afacerist, va face o greseala capitala. Intre Ali si Cemal are loc o confruntare decisiva. Mavi este ingrozita de disparitia lui Ali.