Ali si Pilot isi traiesc visul de-o viata! Afla cum va decurge regasirea celor doi frati, socati de cele descoperite despre trecutul lor, ASTAZI, intr-un nou episod din "Dragoste si secrete", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2020, 00:03
Ali Pilot isi traiesc visul de-o viata! Foto(6)
Ali Pilot isi traiesc visul de-o viata!

Vedat afla ca Ali este ucigasul tatalui sau. Acesta trebuie sa-si tina juramantul facut, la moartea tatalui sau.

Ali este in stare de soc. Barbatului nu-i vine sa creada ca Pilot este fratele pe care l-a cautat atat de mult. Ali cauta o dovada cat de mica ca acesta este adevarul despre fratele sau. Pilot este absolut socat cand afla cine este Ali pentru el. Cei doi frati isi traiesc visul de-o viata.

De partea cealalta, Vedat afla ca Ali este ucigasul tatalui sau.

Mafiotul trebuie sa-si tina juramantul facut, la moartea tatalui, acela de a-l ucide pe vinovat. Vedat este pe urmele lui Ali.

Uygar nu renunta la razbunare

In fapt, toate aceste evenimente dramatice care se petrec sunt “opera” lui Uygar care, desi este grav ranit, nu uita de razbunare. Uygar planuieste ca toti sa afle ca intreaga vina, pentru toate nenorocirile, ii apartine lui Kurtbey si, in felul acesta, sa se razbune pe toti dusmanii sai.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Dragoste si secrete" actori: distributie completa

Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din “Dragoste si secrete”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.