Ali si Sevda se casatoresc! Afla cum va reactiona familia tinerei si ce masuri radicale va lua Uygar, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2020, 00:03
video Foto(6)

Socul este urias pentru toti, iar cei doi insuratei vor avea parte de o mare supriza din partea prietenilor.

Ali si Sevda se casatoresc!

Minciuna spusa de Sevda i-a avut socat pe toti. In urma celor spuse de frumoasa fata, Ali si Sevda sunt “nevoiti” sa se casatoreasca, sa locuiasca impreuna in aceeasi casa. Socul este urias pentru toti, iar cei doi insuratei vor avea parte de o mare supriza din partea prietenilor.

Pilot face eforturi ca sa ii recastige increderea si iubirea lui Duygu, care este foarte dezamagita de acesta.

Tanara decide sa-i acorde lui Pilot o noua sansa, insa intampina obstacole neasteptate.

Ali nu renunta la dorinta sa de a afla adevarul despre fratele sau si continua sa-i urmareasca toate actiunile lui Luntras, in speranta ca va gasi raspunsul la intrebarile sale. De partea cealalta, Luntras pune la cale un plan amplu pentru a-i distruge in Ali si Pilot.

Citeste si: El este cel mai important barbat din viata frumoasei Sevda, protagonista serialului "Dragoste si secrete"! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Ozgu Kaya, alaturi de iubitul ei, la Paris!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce surpriza ii asteapta pe Ali si Sevda si, daca vor reusi Pilot si Ali sa scape de capcana intinsa de Luntras, aflati in aceasta seara, urmarind un nou episod din serialul “Dragoste si secrete”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

El este cel mai important barbat din viata frumoasei Sevda, protagonista din serialul "Dragoste si secrete"!

Ozgu Kaya si Burak Serdar Sanal din indragita productie turceasca “Dragoste si secrete”, difuzata la Kanal D, s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru serial si de atunci au devenit un cuplu. Cei doi indragostiti si-au anuntat relatia la inceputul acestui an, cand au fost intr-o calatorie romantica la Paris.

Ozgu Kaya s-a născut pe 17 iunie 1996 în Istanbul. Aceasta a urmat cursurile Liceului de Arte și a studiat vioara și pianul.

A absolvit Conservatorul de Stat din Istanbul, Departamentul Radio, Cinema și Televiziune. Talentata actria a debutat în anul 2017 cu rolul Sibel în serialul "Adi Efsane", in care a jucat alături de Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır și Rojda Demirer. A urmat rolul Zeynep in serialul istoric "Mehmetçik Kut’ul Amare" (2017-2018).
În 2019 a primit rolul principal în serialul "Dragoste si secrete", pe care l-a acceptat drept cea mai mare provocare de pana acum.

Pe lângă actorie, Ozgu este pasionată de muzică și dans iar printre hobby-urile sale se numără: călătoriile, lectura, fotografia, sportul și înotul.

Cititi continuarea aici.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.