Ali Vefa, dărâmat după despărțirea de Nazli! Ce vedem în această seară în “Doctorul minune”, de la ora 20:00 pe Kanal D

Autor: Oana Picerea

Ce vedem in seara aceasta in Doctorul minune

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, o noua lovitura pentru Ferman. Ce se intampla in episodul din aceasta seara.

Ali Vefa trece prin sentimente contradictorii. Dupa despartirea de Nazli, acesta se focuseaza pe activitatea profesionala, iar acest lucru este vazut si apreciat si de catre medicul-sef Tanju.

Ce vedem in seara aceasta in Doctorul minune

In plus, dr. Tanju ii promite lui Ali ca, daca va continua, in viitor, la fel de bine, va fi numit rezident chirurg – sef. Pe de alta parte, Ali nu stie cum sa-i spuna dr.Tanju

ca una dintre fostele paciente ale spitalului urmeaza sa cheme in judecata medicii chirurgi din spital, pentru malpraxis.

Citeste si: Serialul Doctorul minune continuă să facă minuni! Indragita productie a cucerit si America Latina fiind cea mai vizionata pe platforma HBO Max

Ferman primeste o noua lovitura din partea lui Beliz. Barbatul afla ca trebuie sa ia legatura urgent cu un avocat, intr-o situatie foarte delicata, care nu credea ca i se poate intampla vreodata….  Mai mult, Ferman este cel care-i va da vestea medicului-sef Tanju, ca acesta va fi

acuzat de malpraxis, de catre o fosta pacienta. Totodata, chirurgul il <acuza> pe superiorul sau ca a falimentat institutia medicala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea va fi noua partenera a celebrului Taner Olmez in noul lor proiect de televiziune! Tanara este considerata una dintre cele mai frumoase actrite din Turcia!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod, din “ Doctorul minune ”, la Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.