Ali Vefa din serialul Doctorul minune, transformare fizica spectaculoasa pentru cel mai important rol jucat intr-un film artistic! Iata cum arata Taner Olmez cu parul lung!

Autor: Ana Filip
video Foto(8)

Taner Olmez a devenit unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie in Turcia.

Cu o experienta in actorie de peste un deceniu, Taner Olmez este unul dintre tinerii actori care a reusit sa cucereasca atat publicul din Turcia, cat si din multe tari in care au fost difuzate serialele in care a jucat pana acum.

Desi are doar 35 de ani, Taner Olmez a jucat deja in multe seriale si filme artistice de exceptie, care i-au adus mari succes, multe premii, dar si notorietate.

Pentru multe dintre rolurile jucate pana in prezent, celebrul actor a fost nevoit sa recurga la diverse schimbari de look, pentru a intra perfect in pielea personajului interpretat si din punct de vedere al fizionomiei.

Taner Olmez, transformare fizica spectaculoasa pentru rolul jucat intr-un film artistic de succes!

Cand vine vorba despre meseria sa, Taner Olmez este dispus sa faca orice sacrificiu deoarece tanarul actor isi iubeste enorm profesia si adora sa lucreze pe platourile de filmare ore in sir.

In anul 2018, Taner a fost cooptat in distributia celui de-al patrulea film artistic din cariera sa, iar in vederea pregatirii sale pentru filmari, tanarul actor a trebuit sa recurga la cateva schimbari fizice radicale pentru a reusi sa se transpuna perfect in pielea personajului extrem de dificil pe care l-a jucat.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taner Olmez a fost nevoit sa isi lase parul lung pentru a semana cat mai mult cu personajul interpretat, Ahmet Akbaş, in cadrul filmului autobiografic "Müslüm", despre viata marelui cantaret turc, Müslüm Gürses, care a decedat in anul 2013. Actorul Taner Olmez a avut onoarea de a interpreta rolul fratelui mai mic al celebrului cantaret Müslüm Gürses.

Pregatirile pentru incepere filmarilor filmului "Müslüm" au durat cateva luni bune, timp in care actorul Taner Olmez a studiat extrem de bine scenariul si totodata a recurs la cateva schimbari de look importente pentru a reusi

sa semene cu personajul lui.

Citeste si: Ce meserie are Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Putina lume stie de facultate a terminat actorul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.