In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Dragoste si secrete”, Ali … “vinovatul” fara vina!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iul 2020, 08:00
video Foto(7)

Ali este dus la sectia de politie fiind acuzat ca l-ar fi impuscat pe Sinan iar acum tanarul este, pentru Sevda, cel care i-a vatamat fratele.

Pe frumoasa Sevda o incearca stari contradictorii. Sentimentele pe care le avea pana acum pentru Ali se transforma in ura.

Ali trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si dovedi nevinovatia. Uygar, care a reusit sa o desparta pe Sevda de Ali, cauta noi modalitati de a se apropia de tanara.

Citeste si: Actrita din serialul "Dragoste si secrete", in top cele mai frumoase femei din lume! Ce spune Özgü Kaya despre rolul din "Dragoste si secrete"!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", primele declaratii despre o posibila casatorie! "Am petrecut mult timp impreuna!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut indragitul actor!

Norocul ii surade barbatului si oportunitatea se iveste. Realizand ca Köksal se teme de Ali, Uygar profita de aceasta situatie si face o miscare neasteptata. Intre timp, Ali incearca sa-l gaseasca pe adevaratul vinovat in ceea ce-l priveste pe Sinan.

Va reusi Ali sa se disculpe?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.