Ali vrea sa devina, din nou, tata! Comandantul din “Tradarea” incearca sa-si convinga fosta sotie sa pastreze copilul. Nu pierde episodul de azi, de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

Bucuros peste masura ca Cemile este insarcinata, Ali ii cere mamei sale sa o convinga pe fosta lui sotie sa pastreze sarcina.

Desi stie ca avortul reprezinta o infractiune, Cemile cauta o persoana de incredere si discreta, pentru a scapa de sarcina nedorita. Din dorinta de a iesi cat mai repede din inchisoare, Ali accepta propunerea lui Caroline, aceea de a-i vinde, acesteia, casa. Caroline este pe punctul de a incheia afacerea, insa, planul ii este dat peste cap de aparitia lui … Ekber. Femeia ramane fara grai cand vede ca Ekber, fostul sau iubit si partener de “afaceri”, traieste, si stie ca, de data aceasta, barbatul se va razbuna.



Vazand ca Aylin se reface, dupa tentativa de sinucidere pe care a avut-o, Soner prefera sa tina ascuns adevaratul motiv pentru care tanara a ajuns la spital. Mesude banuieste ca Aylin a incercat, prin fapta sa, sa il recucereasca pe Soner, si o ameninta pe verisoara sa ca le va spune, tuturor, adevarul. Soner ii da o lectie aspra lui Mesude.

Cum reuseste Ali sa iasa din inchisoare, unde merge acesta, imediat dupa ce este eliberat si cum reactioneaza Soner cand afla ca Mesude a amenintat-o pe Aylin, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou
episod din serialul “Tradarea”, numai la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.