Alice Cavaleru a născut! Numele inedit ales de vedetă și de Vladimir Drăghia pentru fetița lor

Autor: Lavinia Medrea

Alice Cavaleru și soțul ei, Vladimir Drăghia, au fost binecuvântați, la miezul nopții, cu o a doua fetiță.

Ieri, 6 septembrie 2022, ora 23:20, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți de fetiță pentru a doua oară. Copilul a primit nota 10 la naștere, motiv de bucurie pentru cei doi proaspeți părinți, relatează WOWbiz.

Alice Cavaleru a născut, ieri-noapte, o fetiță perfect sănătoasă

Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară ieri, la ora 23:20.

Alice Cavaleru a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 de la medici.

Citeste si: Soția lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme se confruntă Alice Cavaleru în luna a cincea de sarcină: Nu am voie să iau

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au gândit din timp la ce nume va purta cea mică, și este unul cu totul și cu totul special: Algera.

Este un nume italienesc, care înseamnă „plin de viață”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vladimir Drăghia a fost nerăbdător să aibă încă o fetiță

Vladimir Drăghia este un tată așa cum multă lume și-ar dori să fie o figură paternă. Este implicat în viața fetițelor sale, dar este și un soț de excepție. Ieri, Vladimir a așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a Algerei, fetiței lui. 

„Nu sunt anxios, nu am fost niciodată anxios, iar acum, cu atât mai puțin, mai ales după ce ai deja unul, dar grijile fac parte din natura umană și recunosc că, na, chiar dacă nu sunt anxios, există mici frici acolo pe care orice individ și le pune atunci când

vine un eveniment mare în viața lui, iar nașterea unui copil e unul dintre cele mai mari evenimente din viața lui.

Citeste si: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre cel de-al doilea copil, la Teo Show! „Ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copil”

Eu o să fiu la fel de implicat ca la primul, doar că plec de la altă idee.

Mi se pare că toți oamenii pe care îi vezi aici și miliardele de oameni din lume s-au născut natural, adică e în natura noastră să ne naștem, să trăim și să murim.

Așa că, dacă noi toți ăștia de aici am știut să ne naștem și să trăim, o să știe și următorii. Adică, mi se pare că ne facem prea multe griji pentru ceva ce este pe cât se poate de natural”,  a povestit Vladimir Drăghia.