Alice Peneaca si Bobby Paunescu aniverseaza un an de casnicie! "Acum nu imi mai dau seama de diferenta de varsta, m-am obisnuit"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Modelul roman este in culmea fericirii! De mai bine de un an este casatorita cu Bobby Paunescu si e multumita de statutul de sotie.

In urma cu un an, Alice Peneaca si Bobby Paunescu au avut o nunta superba si acum sunt la fel de fericiti ca inainte, chiar daca se vad rar din cauza programului incarcat pe care cei doi il au.
"Nu s-a schimbat nimic. Daca stau acasa, as avea mereu proiecte si oricum ne-am vedea seara, e acelasi lucru. Asa ne vedem in weekenduri, cateva zile pe saptamana. Nu e greu, chiar ajuta.

Mi-a picat fisa tarziu cine este el, cand vedeam ca multa lume il saluta. Am intrebat-o pe mama cine e. Am crezut ca o sa ma dea afara din casa atunci cand i-am zis cine e el. Mi-a zis ca e ok cand a aflat ca e Bobby.


Mi se pare o diferenta de varsta enorma si ca o sa ma critice lumea. I-a luat o luna sa ma convinga ca nu e asa.
Acum nu imi mai dau seama de diferenta de varsta, m-am obisnuit. Mama se intelege bine cu sotul meu. E romantic, imi aduce micul dejun la pat. Nu m-am gandit la asta niciodata, pur si simplu o face. Asa e cand 2 persoane se potrivesc. Era alergic la pisici, dar acum i-a trecut si mi-a acceptat felina.

Mi-a placut medicina, dar mi-am dat seama ca nu as face fata.
Apoi am vrut cursuri de design, dar am ajuns model. I-am zis lui Bobby ca, daca eram medic, nu ne mai cunosteam. Am cunoscut-o pe Monica Barladeanu, e ok. Poate o sa port si bijuteriile de la ea. Nu avem nicio treaba, nu e ca si cum i-am furat ceva. Nu ne cunosteam dinainte. Nu e asa usor sa fii cu Bobby, e multa gelozie si am facut sacrificiul suprem: m-am casatorit cu el", a marturisit Alice Peneaca la WOWbiz.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”