Alihan, decizie socanta in relatia cu Zeynep! Afla ce anume tulbura linistea celor doi indragostiti, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mai 2019, 10:59

Alihan si Zeynep trec prin momente de cumpana.

Yildiz este luata prin surprindere atunci cand Halit, chiar inaintea nuntii, ii cere sa semneze un contract prenuptial. Desi planul ei, de pana acum, acela de a se casatori cu un barbat instarit, a mers ca pe roate, iata ca Yildiz realizeaza ca pentru a avea acces la averea afaceristului, asa cum isi doreste, va trebui sa “lupte” cu toate fortele.   

Yildiz si Zeynep sunt fericite de reintalnirea cu mama lor, sosita in oras pentru nunta fiicei sale.

Zehra, fiica cea mare a lui Halit, o evita pe tanara mama vitrega, insa lucrurile se complica.

Citeste si: Ender din serialul "Pretul fericirii", una dintre cele mai extravagante cantarete si actrite din Turcia! Iata cele mai sexy ipostaze in care a fost surprinsa celebra Sevval Sam!

Citeste si: Afaceristul Alihan, din serialul "Pretul fericirii", un vesnic indragostit! Iata ce crede despre iubire carismaticul Onur Tuna si care au fost frumoasele femei din viata sa!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alihan si Zeynep trec prin momente de cumpana. Alihan resimte o trauma din copilarie iar acest fapt isi pune amprenta asupra relatiei cu Zeynep.

Alihan ia o decizie socanta in ceea ce-o priveste pe Zeynep.

Ender continua “asaltul” asupra cuplului Halit – Yildiz. Auzind ca fetele din “inalta societate” isi doresc sa mearga la o prezicatoare, Ender “intervine” si o gaseste pe cea mai vestita in domeniu. Halit are un parte de soc cand afla ca prezicatoarea vestita face parte din familia lui. Intre Halit si Yildiz are loc prima cearta.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.