Alihan din serialul "Pretul fericirii", aparitie incendiara! Iata cat de sexy este celebrul Onur Tuna, la piscina!

Autor: D.I.
video Foto(7)

Onur Tuna este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Onur Tuna s-a nascut in 1985, in Çanakkale, intr-o familie de intelctuali. Desi mama sa are origi turcesti, a emigrat impreuna cu parintii ei in Salonic, cu multi ani in urma si apoi a revenit in Turcia unde si-a continuat studiile in contabilitate si apoi s-a casatorit, stabilindu-se definitiv in Turcia. Tatal lui Onur Tuna este un profesor de matimatica de succes, care si-a indrumat fiul spre o cariera in economie.

Astfel Onur a studiat Facultatea de Economie in cadrul Universitatii Eylul, din Izmir si in paralel a urmat si Facultatea de Muzica Clasica, in cadrul Conservatorului Ege.


O alta mare pasiune la care s-a intors mereu a fost si actorie, pe care a inceput sa o indrageasca inca de cand era la liceu si juca in piese de teatru alaturi de colegii sai. Ulterior a urmat si un curs de actorie pentru a se specializa in domeniu si la scurt timp a fost cooptat de marile case de productie din Turcia.
Onur Tuna a devenit celebru pentru rolurile sale din serialul de actiune "Filinta" si "Bi Küçük Eylül Meselesi". In 2018, actorul a fost cooptat in distributia serialul de succes "Pretul fericirii", unde s-a remarcat jucand un rol care a cucerit publicul.

Citeste si: Alihan din serialul "Pretul fericirii", un cantaret desavarsit in viata reala! Iata ce voce superba are carismaticul actor Onur Tuna!


Onur Tuna compune și cântă la chitară de la vârsta de 13-14 ani. Celebrul actor are deja cateva albume imprimate si un studio propriu, unde isi petrece mare parte din timp, atunci cand nu este implicat intr-un proiect de televiziune.
Desi se dedica trup si suflet carierei sale de actor si cantaret, Onur Tuna gaseste timp si pentru a se bucura de momente de relaxare.
De curand, celebrul actor a fost surprins la piscina, in gradina casei sale, acolo unde adora sa se relaxeze in sezonul cald, dupa orele lucrate in studio sau pe platourile de filmare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.