Alihan, dusmanul de moarte al lui Halit! Afla ce plan de razbunare va pune la cale tanarul, impotriva celui care i-a destramat familia, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Alihan are de gand sa se razbune pe Halit pentru tot raul facut familiei sale, in trecut.

Alihan este socat cand afla ca Halit se face vinovat de suferintele de care a avut parte in copilarie si ca tot acesta este cel care a dus la moartea tatalui sau. Alihan devine dusmanul de moarte al lui Halit.

Yildiz trece prin momente foarte dificile de cand a pierdut sarcina. Cu toate acestea, tanara este decisa sa nu spuna nimanui ce i s-a intamplat si continua sa joace rolul femeii fericite.

Citeste si: Actorii din serialul "Pretul fericirii", prietenii nebanuite! Iata cum au fost surprinsi Zeynep si Alihan, in spatele camerelor de filmat!

In schimb, Asuman, mama lui Yildiz, este pusa la punct de catre Halit. Femeii nu i se mai tolereaza comportamentul neadecvat pe care aceasta il afiseaza in preajma lui Erim.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Razboiul dintre Ender si Yildiz continua. Fosta sotie a lui Halit primeste informatii pretiose despre trecutul lui Yildiz si este pregatita sa actioneze in consecinta. La conacul familiei Argun “furtuna” este pe cale sa inceapa. Halit face o evaluare a obiectelor de valoare din casa si afla ca acestea sunt falsificate. Yildiz intra in bucluc.

Intre timp, Ender se aliaza cu cel mai de temut dusman al lui Halit, Alihan.

Nu doar viitorul lui Yildiz este incert, ci si al lui Halit. Ender ii face o propunere halucinanta lui Alihan. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.