ALIMENTATIA IN VACANTA. Ce e bine sa mananci la mare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 14:00

Afla cum poti evita indigestiile neplacute sau toxiinfectiile alimentare de la dr. Iuliana Botezatu!

Conditia esentiala a tuturor alimentelor consummate atunci cand ne aflam in vacanta este ca ele sa fie proaspete. Puteti consuma linistiti inclusiv mult dorita shaorma daca sosurile si maioneza au fost tinute in frigider pana in momentul servirii.

Toxiinfectia alimentara este una dintre afectiunile cel mai frecvent intalnite in sezonul cald. Din cauza microbilor si a toxinelor care se acumuleaza in tractul digestiv boala genereaza multe simptome neplacute de la crampe abdominale, diaree pana la febra.


La copii, toxiinfectiile alimentare nedepistate si netratate la timp, pot avea consecinte extreme de neplacute. Cu cat varsta copilului este mai mica, cu atat starea de deshidratare poate deveni mai severa, ajungandu-se chiar si pana la necesitatea de a pune copilul sub perfuzii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.