Alimente care te pot ucide, dar pe care sigur le consumi deja!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 oct 2017, 09:53

Acestea sunt alimentele pe care trebuie sa le excluzi din dieta si care iti fac foarte rau.

Fructele şi legumele prespălate sau pretăiate- Confortul este bun, dar pe măsură ce mai mulţi oameni se ocupă de procesarea alimentelor, înseamnă că există mai multe riscuri de contaminare.

Germenii cruzi- Epidemiile generate de germeni sunt extrem de dese, cu mai mult de 30 de focare de bacterii (mai ales salomenla şi E.coli) în ultimele două decenii. ”Au existat prea multe focare ca să fii atent la astfel de contaminări.

Nu mănânc deloc acest tip de vegetale”, explică Marler.

Carnea gătită în sânge- Marler îşi comandă doar fripturi medii şi binefăcute. Potrivit expertului, carnea trebuie să fie gătită la 160 de grade pentru a omorî bacteria care cauzează E.coli sau salmonela.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.